in

Farm VIP 3. évad 24. rész videa – nézd meg online!

Farm VIP 3. évad 24. rész videa – nézd meg online!

A Farm VIP főszereplői ismert emberek, akik a modern világ kényelmét feladva leköltöznek egy vidéki nagybirtokra, ahol önellátóan és önfenntartóan, nomád és sokszor embert próbáló körülmények között kell boldogulniuk áram, csapvíz, technikai eszközök és nagybevásárlás nélkül.

A műsor szereplőinek gondoskodniuk kell a mindennapi alapfeladataikról: a háztáji állatok ellátásáról, a birtok gondozásáról, a lakóhelyük rendben tartásáról és a napi betevőjük előteremtéséről, valamint elkészítéséről. A műsor első felében a sztársereg két csapatra oszlik, és a birtok két egymástól távoli pontján élik mindennapjaikat.

Az egyikük egy valamivel komfortosabb parasztházban, míg a másik társaság egy minden kényelmet nélkülöző pajtában próbál boldogulni. A két csapatnak nemcsak a körülményekkel kell megküzdeniük, hanem egymással is. Mindennapi teendőik mellé ugyanis rendre kapnak a gazdától termelési feladatokat. Ezek a falusi élet mindennapjaihoz kapcsolódó munkák jelentik a versenyt a két társaság között. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, melynek során a játékosoknak haza kell küldeniük egyik társukat.

A termelési feladatok mellett az izgalomról és a feszültségről a műsor nagyszabású játékai gondoskodnak, melyek során a sztárok hol csapatban, hol egyénileg mérhetik össze erejüket, tudásukat és ügyességüket egymással. A műsor egy adott pontján a még versenyben lévő tagok összeköltöznek és ugyan innentől együtt élnek, de már egyénileg küzdenek a főnyereményért.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Farm VIP 3. évad 24. rész videa 

A FARM VIP ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon

Nézd meg online itt: Farm VIP 3. évad 

 

Szólj hozzá!

Farm VIP 3. évad 23. rész videa – nézd meg online!

Farm VIP 3. évad 25. rész videa – nézd meg online!