in

Farm második párbaj – Sanya nyert, Laura kiesett

Farm második párbajában Sanya Laura ellen küzdött.

A malacos játékban Sanya diadalmaskodott, és Laura számára befejeződött a műsor.

Feladatuk az volt, hogy a malacukat kiszabadítsák egy toronyból és eljuttassák a saját karámjukba. De persze ez nem volt ilyen egyszerű, az ólig ugyanis több akadályt kellett leküzdeni.

Először három kötél közül kellett a kulcsot megszerezni, ez Sanyának sikerült először.A kulcs egy olyan ládát nyitott, ami a toronyba vezető létra elemeit alkotta. De hogy eljussanak a toronyhoz, ahhoz át kellett jutni egy saját készítésű „hídon” egy árok felett.

Laura küzdött, de Sanya nyert.

A Farm műsorról

Az RTL Klub új napi realityje a Farm. A helyszínül szolgáló múlt századbéli tanyán a kiválasztott játékosoknak embert próbáló körülmények között kell majd bebizonyítaniuk, hogy kemény fából faragták őket.

Legyen szó bármilyen mezőgazdasági munkáról vagy kilátástalannak tűnő helyzetről, érdemes lesz küzdeni, hiszen a legszívósabb és legkitartóbb versenyző húszmillió forint összértékű nyereményt zsebelhet be.

A több mint negyven országban nagy sikerrel futó valóságshow-ban a versenyzőknek megadatik a lehetőség, hogy távol a város zajától és a komfortos otthontól egy farmon tegyék próbára magukat. A Farm műsorvezetői: Nádai Anikó és Fördős Zé.

Szólj hozzá!

Farm második párbaj – Sanya – Laura ellen

Farm: Laura könnyek között búcsúzott