in

A Fal (The Wall) – az RTL Klubon lesz látható a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője

Hirdetés
Hirdetés

A Fal (The Wall) – az RTL Klubon lesz látható a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője.

Magyarországon elsőként az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, amely eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban aratott hatalmas sikert. A vetélkedő műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz.

Az RTL Magyarország szerezte meg A Fal (The Wall) című amerikai formátum jogait, így az RTL Klubon lesz látható a világ egyik legnépszerűbb vetélkedője.
“A Fal az utóbbi évek egyik legérdekesebb vadonatúj game-show formátuma. Izgalmas, tele van feszültséggel és érzelmekkel. Nagyon örülök, hogy az RTL Klub mutathatja be ezt a műsort a magyar piacon, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években fontos szerepet fog játszani a csatorna műsorrendjében” – hangsúlyozta a formátum megvásárlását követően Kolosi Péter programigazgató, vezérigazgató-helyettes.

A Fal tele van feszült pillanatokkal, hiszen a jó válaszokért cserébe annyi pénzt lehet nyerni, ami örökre megváltoztatja a versenyző életét. Nemcsak a helyes választ kell tudni: nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a két főből álló csapat megküzdjön a hatalmas fallal. Az izgalom és az érzelmek is a tetőfokára hágnak, amikor a labdák nekiindulnak A Fal útvesztőjében, és elképesztő nyereményt vagy óriási veszteséget hoznak.

A jelentkezés részleteiért klikk!

A Fal jelenleg az amerikai NBC-n, Franciaországban a TF1-en, Németországban az RTL-en, Spanyolországban a Telecinco-n fut nagy sikerrel. Kanada francia nyelvű részén a Quebecor Content nemrég vásárolta meg a formátumot.
A műsor gyártója és producere LeBron James, a legendás NBA játékos, és Maverick Carter (SpringHill Entertainment), valamint Andrew Glassman (Glassman Media), együttműködésben a Universal Television Alternative Studióval. A műsor terjesztője az Endemol Shine Group.

Várjuk a kommentedet!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2017. október 7-ei – 40. hét nyerőszámai

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 40. hét: 2017.10.08