Fa nyereményjáték - játssz és nyerj Brazil Élményeket!

Fa nyereményjáték – Nyerj Brazil Élményeket! A játék április 30-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Fa nyereményjáték – játssz és nyerj Brazil Élményeket!

A Játék 2019. január 01. napján 00.00.00 órától 2019. április 30. napján 23.59.59 óráig tart. A regisztráció és azzal párhuzamosan a vásárlást igazoló blokkok AP-számának, illetve a számla sorszámának feltöltésének határideje: 2019. április 30. napján 23.59.59 óra. A Játék időtartamát megelőzően és követően feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban. A termékek vásárlásának szintén a Játék időtartamán belül kell történnie.

Nyeremények

Fődíj:

  • 1 db 2 személyre szóló utazás Brazíliába (2 fő részére, 7 éjszakára). A nyeremény tartalmazza a repülőjegy költségét és a szállás költségét 4*-os szállodában (reggelivel). Felhasználható 2019. december 31-ig. A nyeremény az utazással kapcsolatos további felmerülő költséget és díjat kifejezetten nem tartalmazza.

Heti nyeremények: hetente egy (1) db, a Játék teljes időtartama alatt összesen tizennyolc (18) db FUJI Instax Mini 9 polaroid fényképezőgép + Instax Mini film (10-es kiszerelés) kerül kisorsolásra (előzetesen nyerőpillanat meghatározásával).

Napi nyeremények: naponta egy (1) db, a Játék teljes időtartama alatt összesen százhúsz (120) db kozmetikai táska kerül kisorsolásra (előzetesen nyerőpillanat meghatározásával).

A nyeremények a www.fapromo.hu honlapon megtekinthetők.

Melléknyeremény:

1 db 2 személyre szóló wellness hétvége voucher 100.000 (százezer) Ft értékben, mely a kiállítástól számított 1 éven belül érvényes a Hunguest Hotels szállodák bármelyikében előzetes bejelentkezés és foglaltság függvényében. A melléknyeremény nyertese az Eurofamily és az Ecofamily boltokban történt vásárlások regisztrációi közül kerül ki.

Regisztráció
Játékszabály
Nyeremények, nyertesek

Jöhetnek a hozzászólások