in

Exatlon Hungary kieső 2021 – Lencsés Luca befejezte

Hirdetés

Exatlon Hungary kieső – Újabb vérveszteség a Bajnokoknál, érzelmekkel telve zárult a hét.

Könnyek között távozott a pirosak amazonja, újabb értékes tagtól kellett megválniuk. Mutatjuk a pénteki összefoglalót!

Váratlan ébresztő fogadta a Kihívó fiúkat az újabb játéknap reggelén, láthatóan felszabadult volt a hangulat a villában a győztes Végjáték után. A Kékeknek ezúttal nem kellett aggódniuk a Párbaj miatt, csak a Medál Játékra kellett koncentrálni.

A táborban ez idő alatt ment a fejtörés, Somhegyi Krisztián borzasztó nehéz helyzetnek ítélte meg feladatát: neki kellett kijelölnie Lencsés Luca ellenfelét, ehhez a veszélyben lévők véleményét is kikérte. Ugyanakkor Virág Andris és Móricz Dani számára ez könnyebb kihívásnak bizonyult, nekik már reggel megvolt a jelöltjük.

A biztos Párbaj-résztvevő Lencsés Luca és a Kihívók üstökösként berobbanó fiatal titánja, Wald Ákos szerezte meg a hőn áhított Medált.

Hosszas töprengés után meghozta a döntést Somhegyi Krisztián, Ujvári Izát jelölte Lencsés Luca Párbaj-ellenfelének. A párharc azért is pikáns, mert a két lány együtt érkezett az Exatlonba.

Fölényes győzelmet aratott Ujvári Izabella a Párbajon, így eldőlt, hogy Lencsés Luca búcsúzik az Exatlontól és a társaktól!

Videó Luca kiesés után reakciójáról.

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary 2021 tegnapi adás – íme a 03.19-ei események

Jelentkezett az Ötöslottó történetének ötödik legnagyobb nyertese