in

Exatlon Hungary 2022 – 4. évad 46. adás teljes

Hirdetés

Exatlon Hungary 2022 – 4. évad 46. adás teljes.

Exatlon Hungary 2022 statisztika

3 évad, több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca: itt az Exatlon Hungary All Star.

Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság lélegzetelállító pályáin, ám ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdhetnek meg egymással, egy mindent eldöntő összecsapásban.

Nem csak veszítettek, de csótányokkal is szembe találták magukat a Bajnokok

Az Exatlon Hungary All Star 46. adásában kíméletlen csatát vívnak a Villáért, majd sokkoló Bátorságpróba vár a vesztes csapatra.

Nézd vissza most a teljes adást!

Izgalmas bátorságpróba várt az Exatlon Hungary vesztes csapatára, akik ez alkalommal a Bajnokok lettek.
Izgalmasan kezdődött a villa játék napján a Kihívók reggele. Nagy Dani és a születésnapos Herczeg-Kis Bálint ugyanis leborotválták a hajukat, és teljesen kopaszon mutatkoztak a nagyközönség és csapattársaik előtt.

Kőkemény csata után a Bajnokok vesztítették el a villába jutást, és ha ez még nem lenne elég, akkor egy bátorságpróba várt a csapatra. Egy nagy adag csótánnyal találta szembe magát az Exatlon Hungary Bajnok csapata. Hogy mi lesz az apró bogárkák szerepe a versenyben, azt Monoki Lehel árulta el!

A feladat az volt, hogy nyolc kulcsot szerezzenek meg a pirosak, amelyek közül csak egyetlen egy nyitja a faházat. Izgalmas pillanatoknak lehettünk szemtanúi az egyszer biztos!

Vajon milyen hatással lesz ez az intenzív élmény a Bajnokokra?

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary 2022 – 4. évad 47. adás teljes

Exatlon Hungary All Stars március 8-ai adás – nézd vissza!