in

Exatlon Hungary 2021 – íme a bajnokok csapata

Hirdetés

Exatlon Hungary 2021 – íme a bajnokok csapata.

Bors Máté
Türelmes és kitartó, az oviban körte volt a jele, akkor még karatézott, később a kézilabdát is kipróbálta. A testnevelés mellett a matek volt a kedvenc tárgya a suliban. A Balaton a mindene és saját bevallása szerint borzalmasan énekel.

Móricz Dániel
Grafikusnak készült, szeret táncolni, tíz évig az úszás volt a sportja, így az Exatlon Hungary vizes pályái biztosan tetszeni fognak neki. Nem sírós alkat, kedvenc színe a kék volt, egészen mostanáig. Szívesen élne egy trópusi szigeten, így mindent megtesz, hogy csak a döntő után jöjjön haza a Dominikai Köztársaságból.

Somhegyi Krisztián
Karatéval kezdte, aztán a műugrás szerelmese lett. Hat évesen látta először a tengert, a hasizmára a legbüszkébb, két bátyja és egy nővére van. Saját bevallása szerint nem egy ideges típus. Kérdés, hogy az Exatlon Hugary alatt is sikerül-e megőriznie a nyugodtságát.

Szarka Ákos
A kapkodást nehezen viseli és nem tudná elképzelni az életét a savanyú íz nélkül. Fontos számára a humor, szereti a rendet és céltudatosnak tartja magát. Bár Új-Zéland bakancslistás úti cél számára, boldog, hogy most a Dominikai Köztársaságba utazik a bajnokként.

Szabó Franciska
A történelem, a magyar és a biológia volt a kedvenc tantárgya az iskolában. Az edzőivel a legnagyobb konfliktust az jelentette, hogy vissza kellett fogniuk, mert ő mindig túledzette magát. Fél évig élt Floridában. Öccse hiányzik majd neki a legjobban, aki szintén sportoló és az Olimpiára készül.

Kocsis Lili
Bár nem látszik rajta, imád enni. Legszívesebben Bruno Mars-sal találkozna, Dominikán a szülei és a párja fognak neki a legjobban hiányozni. Saját bevallása szerint a sportsikereit a kitartásának és szorgalmának köszönheti, alig várja, hogy meghallja a rajtot jelző sípszót.

Tóth Janka
Gyerekként benne volt minden csínytevésben, a testnevelés mellett az angol volt a kedvenc tantárgya. Édesapjának és saját magának szeretne bizonyítani a sportsikereivel. A nagymamája fog hiányozni neki a legjobban a verseny alatt, és mivel nagyon fázós, az biztos, hogy jól fogja magát érezni a Dominikai Köztársaságban.

Szendy Lilla
Nem egy lázadó típus, mindig mindenben elsősorban magának szeretne bizonyítani. Legjobban az igazságtalanság tudja felidegesíteni. A nyár a kedvenc évszaka és bírja a forróságot, így ezzel biztosan nem lesz gondja az Exatlon Hungary alatt.

Virág András
Igazi nyilas, tele van energiával, szereti az újdonságokat, mindent ki akar próbálni, így az Exatlon-t igazán magáénak érzi. Kamaszként sosem akart szót fogadni édesanyjának, szereti az AC/DC-t, a sportsikereivel magának akar bizonyítani. A felsőtestére a legbüszkébb.

Szabó Gabriella
Napocska volt a jele az oviban, először úszni járt, sportsikereivel a szüleinek szeretne bizonyítani. Olimpiai érmeire a legbüszkébb, fél a magasságtól, így egy-két Exatlon pálya igazi kihívás lesz számára.

Ujvári Izabella
Az első iskolai intőjét akkor kapta, amikor egy barátnőjét megvédve megverte az egyik fiú osztálytársát. A harciasságára az Exatlon pályáin is szüksége lesz. A testnevelés mellett a matek ment neki a legjobban az iskolában. A foci előtt atletizált, már kiskorában tudta, hogy híres focista szeretne lenni.

Lencsés Luca
Szinkronúszással kezdte a sportot, de később a rögbi szerelmese lett, már 14 évesen megszerezte első magyar bajnoki címét. Legjobban az éretlen emberek tudják felidegesíteni, a legfontosabb emberi értéknek a tiszteletet tartja. Imádja a kutyákat, legjobban a lángos fog neki hiányozni Dominikán a magyar ízek közül.

Halász Vivien
Saját bevallása szerint álomvilágban él és érdekes természettel van megáldva. A testnevelés mellett matematikából volt a legjobb a suliban. A sportsikereivel a családjának és magának szeretne bizonyítani. Imádja az állatokat, kutyája és macskája is van otthon. Az őszinteség számára a legfontosabb emberi érték.

Suti András

A Dancing with the Stars-ból ismert táncos először az atlétikában próbálta ki magát. Hatalmas Freddie Mercury rajongó, a telefonjában a legtöbb fotó a menyasszonyáról van. A háziállatokat imádja, de a pókokat és a kígyókat nagyon nem kedveli, így valószínűleg mindent elkövet majd, hogy ne a táborban lakjon a csapat.

Imreh Balázs
Igazi ikrek, szeret utazni és nyitott az újdonságokra, amiben az Exatlon során garantáltan nem lesz hiány. Matematikából volt a legjobb a suliban, és bár a csípős ételeket szereti a legjobban, az édességekkel is le lehet venni a lábáról. Kerüli a konfliktusokat, korábban a vívásban is kipróbálta magát.

Kurtán Adél
Kurtán Adél többszörös világ és Európa-bajnok ugróköteles, aki kislányként még balett táncosnak készült.

Jósa Dani
Imádja a mogyorókrémet, elképzelni nem tudja nélküle az életét, pedig most kénytelen lesz. Tipikus vízöntőnek, szabadszelleműnek tartja magát, így az Exatlon Hungary a bezártság és a szabályok miatt is nagy kihívás lesz számára. A BMX tudja a legjobban kikapcsolni. Nagy utazó, a világ számos pontján BMX-ezett.

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary versenyző – Jósa Dani

Exatlon Hungary 2021 versenyző – Móricz Dániel