in

Exatlon Hungary 2021 – a versenyzők névsora

Hirdetés

Exatlon Hungary harmadik évad – december 28-án indul a verseny.

Két évad, 190 epizód és több, mint 3500 versenyfutam után újra jön az Exatlon Hungary. A TV2 extrém sport-realityjére nem kell sokat várni a rajongóknak, hiszen már az idei évben, december 28-tól képernyőre kerül a Bajnokok és Kihívók párharca.

Az Exatlon Hungary ezúttal is a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a nem mindennapi küzdelemnek. Az Exatlon Hungary műsorvezetője Palik László, a pálya szélén pedig ebben az évadban is Gelencsér Tímea faggatja majd a versenyzőket a műsor riportereként.

Exatlon 2021 Bajnokok

A Bajnokok csapatában rajthoz áll a háromszoros olimpiai, kilencszeres Európa- és világbajnok kajakozó Szabó Gabriella, a tizenháromszoros showtánc világbajnok Kocsis Lili, a tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lilla, a cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska, a street workout világkupa győztes, többszörös magyar bajnok Szarka Ákos, a sokszoros magyar bajnok műugró, Somhegyi Krisztián, a profi országúti kerékpáros, korosztályos magyar bajnok, Móricz Dániel és a vitorlás korosztályos világbajnok, windsurf magyar bajnok Bors Máté.

Exatlon 2021 Kihívók

Velük veszi fel a harcot a Kihívók csapata, azaz Bencsik Lili, Buzás Dorottya, Kőnig Anna, Török Lívia, Balogh Richárd, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Pálfi Gergő.

Ők az Exatlon Hungary Bajnokai:

Bors Máté
Türelmes és kitartó, az oviban körte volt a jele, akkor még karatézott, később a kézilabdát is kipróbálta. A testnevelés mellett a matek volt a kedvenc tárgya a suliban. A Balaton a mindene és saját bevallása szerint borzalmasan énekel.

Móricz Dániel

Grafikusnak készült, szeret táncolni, tíz évig az úszás volt a sportja, így az Exatlon Hungary vizes pályái biztosan tetszeni fognak neki. Nem sírós alkat, kedvenc színe a kék volt, egészen mostanáig. Szívesen élne egy trópusi szigeten, így mindent megtesz, hogy csak a döntő után jöjjön haza a Dominikai Köztársaságból.

Somhegyi Krisztián
Karatéval kezdte, aztán a műugrás szerelmese lett. Hat évesen látta először a tengert, a hasizmára a legbüszkébb, két bátyja és egy nővére van. Saját bevallása szerint nem egy ideges típus. Kérdés, hogy az Exatlon Hugary alatt is sikerül-e megőriznie a nyugodtságát.

Szarka Ákos
A kapkodást nehezen viseli és nem tudná elképzelni az életét a savanyú íz nélkül. Fontos számára a humor, szereti a rendet és céltudatosnak tartja magát. Bár Új-Zéland bakancslistás úti cél számára, boldog, hogy most a Dominikai Köztársaságba utazik a bajnokként.

Szabó Franciska
A történelem, a magyar és a biológia volt a kedvenc tantárgya az iskolában. Az edzőivel a legnagyobb konfliktust az jelentette, hogy vissza kellett fogniuk, mert ő mindig túledzette magát. Fél évig élt Floridában. Öccse hiányzik majd neki a legjobban, aki szintén sportoló és az Olimpiára készül.

Kocsis Lili
Bár nem látszik rajta, imád enni. Legszívesebben Bruno Mars-sal találkozna, Dominikán a szülei és a párja fognak neki a legjobban hiányozni. Saját bevallása szerint a sportsikereit a kitartásának és szorgalmának köszönheti, alig várja, hogy meghallja a rajtot jelző sípszót.

Tóth Janka
Gyerekként benne volt minden csínytevésben, a testnevelés mellett az angol volt a kedvenc tantárgya. Édesapjának és saját magának szeretne bizonyítani a sportsikereivel. A nagymamája fog hiányozni neki a legjobban a verseny alatt, és mivel nagyon fázós, az biztos, hogy jól fogja magát érezni a Dominikai Köztársaságban.

Szendy Lilla
Nem egy lázadó típus, mindig mindenben elsősorban magának szeretne bizonyítani. Legjobban az igazságtalanság tudja felidegesíteni. A nyár a kedvenc évszaka és bírja a forróságot, így ezzel biztosan nem lesz gondja az Exatlon Hungary alatt.

Virág András
Igazi nyilas, tele van energiával, szereti az újdonságokat, mindent ki akar próbálni, így az Exatlon-t igazán magáénak érzi. Kamaszként sosem akart szót fogadni édesanyjának, szereti az AC/DC-t, a sportsikereivel magának akar bizonyítani. A felsőtestére a legbüszkébb.

Szabó Gabriella
Napocska volt a jele az oviban, először úszni járt, sportsikereivel a szüleinek szeretne bizonyítani. Olimpiai érmeire a legbüszkébb, fél a magasságtól, így egy-két Exatlon pálya igazi kihívás lesz számára.

Ujvári Izabella
Az első iskolai intőjét akkor kapta, amikor egy barátnőjét megvédve megverte az egyik fiú osztálytársát. A harciasságára az Exatlon pályáin is szüksége lesz. A testnevelés mellett a matek ment neki a legjobban az iskolában. A foci előtt atletizált, már kiskorában tudta, hogy híres focista szeretne lenni.

Lencsés Luca
Szinkronúszással kezdte a sportot, de később a rögbi szerelmese lett, már 14 évesen megszerezte első magyar bajnoki címét. Legjobban az éretlen emberek tudják felidegesíteni, a legfontosabb emberi értéknek a tiszteletet tartja. Imádja a kutyákat, legjobban a lángos fog neki hiányozni Dominikán a magyar ízek közül.

Halász Vivien
Saját bevallása szerint álomvilágban él és érdekes természettel van megáldva. A testnevelés mellett matematikából volt a legjobb a suliban. A sportsikereivel a családjának és magának szeretne bizonyítani. Imádja az állatokat, kutyája és macskája is van otthon. Az őszinteség számára a legfontosabb emberi érték.

Suti András
A Dancing with the Stars-ból ismert táncos először az atlétikában próbálta ki magát. Hatalmas Freddie Mercury rajongó, a telefonjában a legtöbb fotó a menyasszonyáról van. A háziállatokat imádja, de a pókokat és a kígyókat nagyon nem kedveli, így valószínűleg mindent elkövet majd, hogy ne a táborban lakjon a csapat.

Imreh Balázs
Igazi ikrek, szeret utazni és nyitott az újdonságokra, amiben az Exatlon során garantáltan nem lesz hiány. Matematikából volt a legjobb a suliban, és bár a csípős ételeket szereti a legjobban, az édességekkel is le lehet venni a lábáról. Kerüli a konfliktusokat, korábban a vívásban is kipróbálta magát.

Kurtán Adél
Kurtán Adél többszörös világ és Európa-bajnok ugróköteles, aki kislányként még balett táncosnak készült.

Jósa Dani
Imádja a mogyorókrémet, elképzelni nem tudja nélküle az életét, pedig most kénytelen lesz. Tipikus vízöntőnek, szabadszelleműnek tartja magát, így az Exatlon Hungary a bezártság és a szabályok miatt is nagy kihívás lesz számára. A BMX tudja a legjobban kikapcsolni. Nagy utazó, a világ számos pontján BMX-ezett.

Ők az Exatlon Hungary Kihívói:

Török Lívia
Öntudatos és szenvedélyes, kedvenc tantárgya a történelem volt. Ritmikus gimnasztikázott, mindig kitűnő volt testnevelésből. Kiskutyájáról, Prücsökről őrzi a legtöbb képet a telefonjában.

Balogh Richárd
Szereti a focit nézni és játszani is, élete legelső emléke szintén ehhez kapcsolódik. Az Exatlon Hungary-ben szeretné megmutatni mindenkinek, mekkora erő és kitartás lakozik benne.

Pálfi Gergő
Az első sportág, amit kipróbált, az úszás volt. Az emberi butaság idegesíti a legjobban, imádja a rakott krumplit. A legfontosabb emberi érték számára a bizalom és a hűség, édesapját tekinti a

Nagy Dani
Az oviban körte volt a jele, nem szereti a korlátokat. Néptáncolt, de nagyon nem szerette. A sportsikereivel magának szeretne bizonyítani, reméli, az Exatlon nem változtatja meg, szereti az életét.

Kőnig Anna
Kagyló volt a jele az oviban, a biciklizés és a főzés kapcsolja ki igazán. A sportsikereivel leginkább magának szeretne bizonyítani. A magyaros ételek nem a kedvencei, legtöbbször vegán ételeket fogyaszt.

Bencsik Lili
Soha nem kapott intőt, a szalagavatója után csókolózott először, a felesleges beszéd tudja legjobban felidegesíteni. Szertornázott és atletizált, az Exatlon Hungary-től pedig azt reméli, új lehetőségek nyílnak meg előtte.

Buzás Dorottya
A suliban is inkább a fiúk társaságát kereste, vagány, bevállalós lány. Most látja majd először a tengert, régebben kézilabdázott, a Balatonnál pedig vízimentőként dolgozott.

Herczeg-Kis Bálint
Ösztönös, legtöbbször az érzelmei alapján dönt. Aktívan szereti tölteni az idejét, a falmászásban is kipróbálta magát. Szereti az édes ízt, tej mindig van a hűtőjében, nem szeret fázni, így a Dominikai Köztársaságban biztosan jól érzi majd magát.

Szabó Benő
A menzán a tökfőzelék volt a kedvence, néptáncolt is, a sportban a kézilabdát szereti a legjobban. Szívesen találkozna Will Smith-szel. Nem szokott sírni, a pozitív hozzáállásban hisz, a legfontosabb emberi tulajdonságnak az empátiát tartja.

Benedek Réka
Fáradhatatlan és kalandvágyó. Kamaszkorában a házimunka ellen lázadt, az első sportág, amibe beleszeretett, a művészi torna volt. Úgy gondolja, az Exatlon Hungary fordulópont lesz az életében. Legjobban az edzés tudja kikapcsolni, az izmos hasára a legbüszkébb. A kék a kedvenc színe és ez valószínűleg most sem változik

Kővári Viktor
Fa volt a jele az óvodában, imádja az édességeket. A történelem volt a kedvenc tantárgya az iskolában, kézilabdázott és teniszezett is, a sport mindig is az élete része volt. A futás teljesen kikapcsolja. Az Exatlon Hungary pályáján egyetlen cél lebeg a szeme előtt, a győzelem, mindig is ez motiválta, hatalmas küzdő.

Ferenc Vivien
Saját bevallása szerint könnyen megtalálja a közös hangot mindenkivel. Az óvodában körte volt a jele, a sós ízt jobban szereti, mint az édeset. Legnagyobb gyerekkori csínytevése, hogy tejszínhabot fújt a macskája szájába. Kedvenc tantárgya testnevelésen kívül az angol volt.

Wald Ákos
Úgy érzi, az Exatlon sok lehetőséget rejt számára a sport terén. A családja mellett leginkább az edzőinek szeretne bizonyítani, akik sokat foglalkoztak vele, és látták benne a kitartást. A bicepszére a legbüszkébb, az emberi értetlenség és butaság tudja a legkönnyebben felidegesíteni.

Szente Gréta
Halak csillagjegyű, érzékeny típus, aki magában dolgozza fel az érzéseit, nem nagyon beszél róluk. Versenytáncolt és szinkronkorcsolyázot sokáig, magával nagyon kritikus és maximalista, így a saját elvárásainak igyekszik mindig megfelelni. A lábaira a legbüszkébb, legjobban anyukája fog hiányozni neki Dominikán.

Farkas Zsófi
Családcentrikus, így a legnagyobb kihívásnak a szerettei hiányát tartja az Exatlonban. A sport mellett az állatok szerelmese, annyira hogy barátnőjével alapított egy állatmenhelyet. Úszott és kosárlabdázott is, két kutyája van, élete legjobb utazása egy izraeli nyaralás volt. Tejet mindig tart a hűtőjében.

Fülöp Marcell
A testnevelés mellett a kémia volt a kedvence. A lányok miatt fodrásznak tanult, az Exatlon-ban nyújtott teljesítményével szeretne példát mutatni a fiataloknak, lételeme a mozgás. Most először látja a tengert, számára a legfontosabb a megbízhatóság, amit nehezen bír, azok a kifogások.

Cservenák Csepel
Kitartó, türelmes embernek tartja magát, akit nagyon nehéz felidegesíteni. Szeretné, ha az Exatlon az élete egyik meghatározó momentuma lenne, úgy érzi, a versenyben igazán megtanulhat küzdeni magáért és a céljaiért. Fontos számára a család, a dominikai kaland alatt az unokaöccse, Teo fog a legjobban hiányozni neki.

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary kieső 2021 – Móricz Dani kiesett

Exatlon Hungary versenyző – Jósa Dani