in

Exatlon Hungary 2021 – a kihívók névsora

Hirdetés
Hirdetés

Exatlon Hungary 2021- a kihívók névsora.

Török Lívia
Öntudatos és szenvedélyes, kedvenc tantárgya a történelem volt. Ritmikus gimnasztikázott, mindig kitűnő volt testnevelésből. Kiskutyájáról, Prücsökről őrzi a legtöbb képet a telefonjában.

Balogh Richárd
Szereti a focit nézni és játszani is, élete legelső emléke szintén ehhez kapcsolódik. Az Exatlon Hungary-ben szeretné megmutatni mindenkinek, mekkora erő és kitartás lakozik benne.

Pálfi Gergő
Az első sportág, amit kipróbált, az úszás volt. Az emberi butaság idegesíti a legjobban, imádja a rakott krumplit. A legfontosabb emberi érték számára a bizalom és a hűség, édesapját tekinti a példaképének.

Nagy Dani
Az oviban körte volt a jele, nem szereti a korlátokat. Néptáncolt, de nagyon nem szerette. A sportsikereivel magának szeretne bizonyítani, reméli, az Exatlon nem változtatja meg, szereti az életét.

Kőnig Anna
Kagyló volt a jele az oviban, a biciklizés és a főzés kapcsolja ki igazán. A sportsikereivel leginkább magának szeretne bizonyítani. A magyaros ételek nem a kedvencei, legtöbbször vegán ételeket fogyaszt.

Bencsik Lili
Soha nem kapott intőt, a szalagavatója után csókolózott először, a felesleges beszéd tudja legjobban felidegesíteni. Szertornázott és atletizált, az Exatlon Hungary-től pedig azt reméli, új lehetőségek nyílnak meg előtte.

Buzás Dorottya
A suliban is inkább a fiúk társaságát kereste, vagány, bevállalós lány. Most látja majd először a tengert, régebben kézilabdázott, a Balatonnál pedig vízimentőként dolgozott.

Herczeg-Kis Bálint
Ösztönös, legtöbbször az érzelmei alapján dönt. Aktívan szereti tölteni az idejét, a falmászásban is kipróbálta magát. Szereti az édes ízt, tej mindig van a hűtőjében, nem szeret fázni, így a Dominikai Köztársaságban biztosan jól érzi majd magát.

Szabó Benő
A menzán a tökfőzelék volt a kedvence, néptáncolt is, a sportban a kézilabdát szereti a legjobban. Szívesen találkozna Will Smith-szel. Nem szokott sírni, a pozitív hozzáállásban hisz, a legfontosabb emberi tulajdonságnak az empátiát tartja.

Benedek Réka
Fáradhatatlan és kalandvágyó. Kamaszkorában a házimunka ellen lázadt, az első sportág, amibe beleszeretett, a művészi torna volt. Úgy gondolja, az Exatlon Hungary fordulópont lesz az életében. Legjobban az edzés tudja kikapcsolni, az izmos hasára a legbüszkébb. A kék a kedvenc színe és ez valószínűleg most sem változik

Kővári Viktor
Fa volt a jele az óvodában, imádja az édességeket. A történelem volt a kedvenc tantárgya az iskolában, kézilabdázott és teniszezett is, a sport mindig is az élete része volt. A futás teljesen kikapcsolja. Az Exatlon Hungary pályáján egyetlen cél lebeg a szeme előtt, a győzelem, mindig is ez motiválta, hatalmas küzdő.

Ferenc Vivien
Saját bevallása szerint könnyen megtalálja a közös hangot mindenkivel. Az óvodában körte volt a jele, a sós ízt jobban szereti, mint az édeset. Legnagyobb gyerekkori csínytevése, hogy tejszínhabot fújt a macskája szájába. Kedvenc tantárgya testnevelésen kívül az angol volt.

Wald Ákos
Úgy érzi, az Exatlon sok lehetőséget rejt számára a sport terén. A családja mellett leginkább az edzőinek szeretne bizonyítani, akik sokat foglalkoztak vele, és látták benne a kitartást. A bicepszére a legbüszkébb, az emberi értetlenség és butaság tudja a legkönnyebben felidegesíteni.

Szente Gréta
Halak csillagjegyű, érzékeny típus, aki magában dolgozza fel az érzéseit, nem nagyon beszél róluk. Versenytáncolt és szinkronkorcsolyázot sokáig, magával nagyon kritikus és maximalista, így a saját elvárásainak igyekszik mindig megfelelni. A lábaira a legbüszkébb, legjobban anyukája fog hiányozni neki Dominikán.

Farkas Zsófi
Családcentrikus, így a legnagyobb kihívásnak a szerettei hiányát tartja az Exatlonban. A sport mellett az állatok szerelmese, annyira hogy barátnőjével alapított egy állatmenhelyet. Úszott és kosárlabdázott is, két kutyája van, élete legjobb utazása egy izraeli nyaralás volt. Tejet mindig tart a hűtőjében.

Fülöp Marcell
A testnevelés mellett a kémia volt a kedvence. A lányok miatt fodrásznak tanult, az Exatlon-ban nyújtott teljesítményével szeretne példát mutatni a fiataloknak, lételeme a mozgás. Most először látja a tengert, számára a legfontosabb a megbízhatóság, amit nehezen bír, azok a kifogások.

Cservenák Csepel
Kitartó, türelmes embernek tartja magát, akit nagyon nehéz felidegesíteni. Szeretné, ha az Exatlon az élete egyik meghatározó momentuma lenne, úgy érzi, a versenyben igazán megtanulhat küzdeni magáért és a céljaiért. Fontos számára a család, a dominikai kaland alatt az unokaöccse, Teo fog a legjobban hiányozni neki.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Exatlon Hungary versenyző – Fülöp Marcell

Paksi FC – MTK Budapest: online, élő közvetités