in

Euroviziós dalfesztivál 2018: így szavazhatsz az AWS-re a döntőben

Hirdetés

Euroviziós dalfesztivál 2018: így szavazhatsz az AWS-re a döntőben.

A végső megmérettetés: az Eurovíziós Dalfesztivál döntője május 12-én, ma este lesz, az AWS zenekar a 21. helyen lép majd színpadra.

Fontos tudnivaló: mint ahogy az elődöntőben, úgy a mai finálé ideje alatt sem lehetséges az adott versenyző hazájából voksolni, ezért a fiúknak most minden eddiginél nagyobb szüksége van a határon túli szavazók támogatására!

A külföldön élők az adott ország közvetítéséből ki kell hogy keressék a helyi szavazás telefonszámát és meg kell ismerni a szavazás módját, illetve az adott ország telefonszolgáltatójának telefonszámával lehet csak szavazni.

Az alábbi flyeren megtalálhatóak a különböző országok telefonszámai, melyre az összes elhangzott versenydal után a 21-es kódot kell sms-ben küldeni.

Kérjük, hogy minden külföldön / határon túli magyarlakta területen élő ismerősötöket, családtagotokat, barátotokat buzdítsátok szavazásra, ha mind összefogunk, megtörténhet, ami mindeddig felfoghatatlannak tűnt!

Mutassuk meg Európának és az egész világnak, hogy mekkora dolgokra képes a szubkultúra összetartó ereje! Csupán egy lépésre vagyunk a győzelemtől!

Szólj hozzá!
A Szuperdöntő győztese: Nagy Eszter!

Íme a Konyhafőnök Szuperdöntő győztese

Eurovíziós Dalfesztivál 2018: Ebben a sorrendben lépnek fel a döntősök