Eurojackpot nyerőszámok, nyeremények

Hirdetés
Hirdetés

Eurojackpot nyerőszámok, nyeremények.

Az Eurojackpot egy 2012 márciusában indult nemzetközi szervezésű számsorsjáték, amely jelenleg 16 országban játszható (Izland, Finnország, Norvégia, Svédország, Dánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Németország, Csehország, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Olaszország és Spanyolország). Várható főnyereménye minden héten legalább bruttó 10 millió euró, amelyet a résztvevő országok bármelyikében megnyerhetnek a játékosok.

Lottózz akár ingyen

Főnyeremény

A heti várható főnyeremény minden esetben legalább bruttó 10 millió euró, amely halmozódhat. Amennyiben a halmozódó főnyeremény értéke eléri a bruttó 90 millió eurót, az ezen felüli összeg már a II. nyerőosztály (az 5+1 találatosok) nyereményalapját növeli. Amennyiben a II. nyerőosztály halmozódó nyereménye is eléri a bruttó 90 millió eurót, az ezen felüli összeg a III. nyerőosztályba kerül.

A játék lényege

Az Eurojackpot szelvényének számtábláin az „A” mezőben található, 1 és 50 közötti számok közül 5 különböző számot és ezzel egy időben a„B” mező 1 és 10 közötti számai közül további 2 számot kell megjelölni.
Ön már nyereményt ér el, amennyiben az „A” mezőben és a „B” mezőben elért találatainak száma legalább három.

Vagyis:

• az „A” mezőben legalább 1 és a „B” mezőben 2 találata van,

vagy

• az „A” mezőben legalább 2 és a „B” mezőben 1 találata van,

vagy

• az „A” mezőben legalább 3 és a „B” mezőben 0 találata van.

A játékban összesen 12 nyerőosztályban érhet el nyereményt, attól függően, hogy az „A” és a „B” mezőn megjelölt számok közül hány egyezik meg a kisorsolt számokkal. Az „A” és a „B” mező nyerőszámait egymást követően sorsolják.
A befizetett játék minden esetben csak a soron következő számsorsolásra érvényes.

Lottózz akár ingyen

Hogyan kell kitölteni egy online Eurojackpot szelvényt?

Az Eurojackpotot lehet normál vagy kombinációs módban is játszani. Egy szelvényen egyszerre azonban csak egyik módot lehet megjátszani.

Normál játék
Jelöljön be 5 számot az „A” mezőben, valamint 2 kiegészítő számot a „B” mezőben ugyanazon számtáblán. Ez 1 alapjátékot jelent.

Több normál játék egy szelvényen
Egy szelvényen 5 mező található, egy  mező kitöltése 1 darab alapjátékot jelent. Ugyanazon szelvényen ötnél több alapjátékot is játszhat (összesen legfeljebb 20 alapjátékot). Az online fogadásnál is van lehetősége ún. gépi játékot játszani. Ebben az esetben kattintson a mező jobb felső sarkában található Gyorstipp gombra. Ezzel a funkcióval a rendszer véletlenszerűen jelöl számokat a játékmezőn. Kifizetés előtt a megjelölt számokat bármennyiszer javíthatja. Egy-egy megjelölt számra kattintva tudja törölni a kiválasztást, majd tetszőlegesen módosítani a megjátszani kívánt számot.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super