Eurofamily nyereményjáték: Pozitívan csak nyerni lehet!

Hirdetés
Hirdetés

Vásárolj egy blokkon legalább bruttó 4.000 Ft értékben bármelyik EUROFAMILY üzletben és nyerj.

A nyereményjáték 2015. szeptember 21-től 2015. október 31-ig tart. A nyereményjátékban az EUROFAMILY üzletekben kapható valamennyi termék részt vesz. Vásároljon egy blokkon legalább bruttó 4000 Ft értékben bármelyik EUROFAMILY üzletben, töltse ki hiánytalanul az adatlapot, majd azt a kasszáknál elhelyezett urnába dobja be.

A hibásan vagy hiányosan kitöltött adatlap érvénytelen és a nyereményjátékból kizárásra kerül. A VÁSÁRLÁST IGAZOLÓ BLOKKOT TARTSA MEG, mert nyertessége esetén be kell mutatnia! A nyereményjáték ideje alatt benyújtott érvényes pályázatok között 2015. november 16-án kisorsolásra kerül:
42 DB 10 000 FT ÖSSZEGŰ EUROFAMILY VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY

A Programban egy vásárlás során minden elköltött 4000 Ft után (de maximum ötször) a vásárlónak járó azonnali ajándék:
1 DB A 42 FÉLE HŰTŐMÁGNESBŐL

A megnyert vásárlási utalvány átadása a nyertessel történő megállapodás alapján történhet valamely EUROFAMILY üzletben, vagy a nyeremény házhozszállítása útján. A nyerteseket három napon belül telefonon vagy e-mailben értesítjük a nyeremények átvételének pontos részleteiről, helyéről. A nyeremények pénzre vagy egyéb nyereményre át nem válthatók. A résztvevők a pályázat beküldésével automatikusan elfogadják a Program szabályzatát.

A résztvevő a nyereményjátékban való részvétellel, illetve a regisztrációs adatlap kitöltésével önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a nyereményjáték megvalósulása során és érdekében a rendelkezésére bocsátott adatokat kezelje.

A résztvevő által rendelkezésre bocsátott adatokat a későbbiekben a Szervező marketingtevékenysége során felhasználja és kezeli. Amennyiben a résztvevő nem járul hozzá adatai későbbi felhasználásához, azt az adatlapon jelölheti, így adatai a nyereményjáték lezárultát követően törlésre kerülnek. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatkezelési nyilvántartási száma elérhető a nyereményjáték hivatalos szabályzatában a Szervező irodájában (székhely: 8400 Ajka, Hársfa utca 1.B.), valamint a Jatékszabályzatban.

*A Szervező által becsült résztvevőszám szerinti készlet erejéig.

Bővebb ITT

Jöhetnek a hozzászólások