in

Érted mindent sorozat 18. rész magyarul videa, tartalom – nézd meg online

Érted mindent sorozat 18. rész magyarul videa, tartalom – nézd meg online.

Mia úgy dönt, hogy felhagy ígéretes ügyvédi karrierjével Lisszabonban, és egy időre vidékre költözik a szüleihez. Nem sejti, hogy folyton háborúban álló ketté osztott falut talál majd, amelyet most felerősít egy gát építésének a terve, ami miatt az egyik falurészt el kell árasztani.

A projekt mögött Renata Jones áll, aki azzal a titkos szándékkal érkezett ide, hogy múltbéli sérelme miatt bosszút álljon a település lakóin. Velük egyidőben érkezik szülőfalujába a polgármester fia, Afonso is, aki szenvedélyes mérnök és hisz a duzzasztógát előnyeiben. Mia és Afonso még a barikád különböző oldalán se kerülhetik el végzetüket, egymásba szeretnek. S

züleik ki nem állhatják egymást, Mia volt barátja pedig hajlandó a végsőkig küzdeni a lányért. Vajon Afonso és Mia képesek lesznek új hidakat építeni és régieket felégetni a szerelem nevében?


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Érted mindent sorozat 18. rész

2023.11.16., Csütörtök 19:45 – 18. rész

Afonso már nem dolgozik Renataval és úgy néz ki a hírnevét is megmentheti még. Rui kihasználva a helyzetet, a családi vállalkozásba invitálja fiát. Gabriel a megrendezett balesettel akar együttérzést kelteni Miaban, és Tó-n keresztül még Afonsot is befeketítheti ezzel a húzással. Bernardo megtörik és elárulja Paulo titkát Constancának, aki megfenyegeti a férfit, hogy ha nem vall színt, ő majd kitálal.

Nézd meg itt – Érted mindent

Szólj hozzá!

Római 500 – válasz rejtvényhez

Luxor feladási határidő – infok itt!