Érkezik a KérdezŐ – ilyen lesz Gundel Takács Gábor új vetélkedője

Hirdetés
Hirdetés

Gundel Takács Gábor nem kérdez új vetélkedőjében a VIASAT3-on.

A KérdezŐ (Who’s asking?) nagyszabású stúdióvetélkedő az izraeli Armoza egyik legsikeresebb formátuma, amely szülőhazája mellett számos más országban, többek között Franciaországban, Thaiföldön és Észtországban is sikert aratott már.

A rendhagyó kvízműsor egy egészen új élményt nyújt a nézőknek, kezdve azzal, hogy a kérdéseket a megszokottal ellentétben nem a műsorvezető, hanem közel 100 civil teszi fel – az önjelölt kvízguruk érdeklődési körük, szülővárosuk vagy szakmájuk mellett szinte bármiről kérdezhetnek.

A civilek után – akik a stúdió hatalmas LED falán tűnnek fel – a továbbjutó párosok hazai sztároktól kapnak feladványt, így például olyan kérdésekre kell tudniuk a választ, minthogy Melyik országból származik Gianni egyik kedvenc étele, a rizibizi? vagy hogy Melyik filmben hangzik el az Ederlezi című dal, amivel Rúzsa Magdi berobbant a Megasztárban?

A párosok a személyes, gyakran humoros kérdések és a sztárlépcső megmászása után akár 10 millió forinttal lehetnek gazdagabbak.

Jön a KérdezŐ

Gundel Takács Gábor, az ország egyik legkedveltebb televíziós személyisége és leghitelesebb kvízmestere a VIASAT3 műsorán tér vissza a tudásalapú vetélkedők műfajához.

A KérdezŐ című műsorban – amely 6 héten át minden hétköznap 20:00-tól lesz látható –, azonban nem ő, hanem közel száz civil, többek között egy pék, egy állatorvos, egy idegenvezető, sőt egy rabbi teszi fel kérdéseit a játékosoknak.

A főnyeremény 10 millió

A párbajból győztesként kikerülő játékospár pedig a sztárlépcső „megmászása”, azaz ismert emberek – köztük Ónodi Eszter, Hajós András, Rúzsa Magdi vagy éppen Scherer Péter – kérdéseinek megválaszolása után akár 10 millió forintot is hazavihet.

A KérdezŐ első adása után idén ősszel egy alkalomra visszatérnek a luxusfeleségek is a VIASAT3 képernyőjére.

Az első adás augusztus 27-én 20:00-kor indul.Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super