in

Elseve nyereményjáték: zajlik az Elseve hűségpromóció

Hirdetés

Elindul az Elseve új nyereményjátéka.

Szeretnél még szebb hajat egész évben? Most megnyerheted a L’Oréal Paris hajformázó csomagját tele fantasztikus termékekkel, melyeket kifejezetten a te hajtípusodnak megfelelően válogatunk össze. Válaszold meg kérdésünket és te lehetsz a szerencsés száz nyertes egyike. Hogy biztosan hozzád illő csomagot kaphass, töltsd ki a hajformázó alkalmazásunk tesztjét!

Vásárolj egyszerre, egy vásárlás alkalmával 1 db bármilyen Elseve sampont és legalább 1 db Elseve hajápoló terméket (balzsam, maszk, spray, szérum vagy olaj). A vásárlást igazoló blokkot regisztráld. és válaszolj a feltett kérdésre. A vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot az értesítést követő k 10 munkanapon belül be kell küldeni.

A játékban részt vevő termékcsaládok:
Elseve Extraordinary Oil
Elseve Total Repair 5
Elseve Total Repair Extreme
Elseve Fibralogy
Elseve Arginine Resist X3
Elseve Arginine Resist X3 Light
Elseve Color Vive
Elseve Nutri-Gloss

A játék 2015. július 1-jétől szeptember 30-ig, Magyarország területén kerül lebonyolításra.

Nyeremény: 100 db személyes igényeknek megfelelő, egy évre elegendő hajápolási termékcsomag. A termékcsomag tartalma a hajápolási szakértő alkalmazás első alkalommal való kitöltésekor kapott termékjavaslattal, illetve a regisztráció során kiválasztott termékcsomaggal egyezik meg. Ha egy felhasználó kitöltötte a tesztet és megadta preferenciáját a regisztráció során is, a csomag meghatározása során a Rendező a teszt eredményét veszi figyelembe, mely azért készült, hogy a vásárlók az igényeikhez tökéletesen illeszkedő termékeket találhassanak.

Cím a nyertes blokk beküldéséhez: 1122 Budapest, Csaba utca 24/a

Játékszabály, bővebb ITT.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

dm – Persil nyereményjáték: nyerj mosógépet

KWS nyereményjáték: Nyerjen a KWS új repcéivel!