in

Elindult a Farm: Fürdős Zé is bemutatkozott

Fürdős Zé igazi bennszülött városi gyerek, ezért a műsorvezetéssel járó tanyasi elvonulásra egyfajta szanatóriumi kezelésként gondol.

Az ételféleségek avatott szakértőjeként a falusi élet gasztronómiai oldalát már töviről-hegyire ismeri. A hurka textúrájához mindenestre egyelőre sokkal jobban ért, mint az ártányokhoz.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ LOTTÓZZ AKÁR INGYEN
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt

Kisgyerekként nem csak enni szeretett, hanem szívesen forgolódott a fazekak és tűzhelyek körül. Igazi vendéglátós családból származik, nem is volt kérdés, hogy később is ételekkel fog foglalkozni.

A Szárnyas Ízvadász 2012-ben indította el saját videós gasztroblogját, ami olyan sikeres lett, hogy nem sokkal később a monitor után az RTL képernyőjén találta magát.

2014-ben ő lett a Konyhafőnök egyik zsűritagja, eddig összesen három évadon keresztül döntött a feltörekvő szakácsok ételeinek sorsáról, vagy adott hasznos tippeket a mindennapi konyhai rutin túléléséhez.

A legifjabb séfpalántákkal is foglalkozott

Így ízben azonban különösen messze került a profi konyhák világától, mikor beköltözött a dél-afrikai dzsungelbe a Celeb vagyok, menst ki innen! első 2014-es szériájában.

A felnőtt szakácsok után a legifjabb séfpalántákkal is foglalkozott a Konyhafőnök Junior adásaiban.

Egy percre sem akasztotta szögre a kötényt, Havas Dórával együtt saját főzőműsorában avat be bárkit a street food rejtelmeibe. A Street Kitchen konyhájában nem mindennapi ételek készülnek:

Március 21-étől egy egészen új szerepben láthatjuk, hiszen Nádai Anikóval váltásban ő lesz a Farm egyik házigazdája.

Szólj hozzá!

Elindult a Farm: Nádai Anikó bemutatkozott

Farm – Dóri önmagának szeretne bizonyítani