in

Elindult a Farm: Fürdős Zé is bemutatkozott

Fürdős Zé igazi bennszülött városi gyerek, ezért a műsorvezetéssel járó tanyasi elvonulásra egyfajta szanatóriumi kezelésként gondol.

Az ételféleségek avatott szakértőjeként a falusi élet gasztronómiai oldalát már töviről-hegyire ismeri. A hurka textúrájához mindenestre egyelőre sokkal jobban ért, mint az ártányokhoz.

Kisgyerekként nem csak enni szeretett, hanem szívesen forgolódott a fazekak és tűzhelyek körül. Igazi vendéglátós családból származik, nem is volt kérdés, hogy később is ételekkel fog foglalkozni.

A Szárnyas Ízvadász 2012-ben indította el saját videós gasztroblogját, ami olyan sikeres lett, hogy nem sokkal később a monitor után az RTL képernyőjén találta magát.

2014-ben ő lett a Konyhafőnök egyik zsűritagja, eddig összesen három évadon keresztül döntött a feltörekvő szakácsok ételeinek sorsáról, vagy adott hasznos tippeket a mindennapi konyhai rutin túléléséhez.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

A legifjabb séfpalántákkal is foglalkozott

Így ízben azonban különösen messze került a profi konyhák világától, mikor beköltözött a dél-afrikai dzsungelbe a Celeb vagyok, menst ki innen! első 2014-es szériájában.

A felnőtt szakácsok után a legifjabb séfpalántákkal is foglalkozott a Konyhafőnök Junior adásaiban.

Egy percre sem akasztotta szögre a kötényt, Havas Dórával együtt saját főzőműsorában avat be bárkit a street food rejtelmeibe. A Street Kitchen konyhájában nem mindennapi ételek készülnek:

Március 21-étől egy egészen új szerepben láthatjuk, hiszen Nádai Anikóval váltásban ő lesz a Farm egyik házigazdája.

Szólj hozzá!

Elindult a Farm: Nádai Anikó bemutatkozott

Farm – Dóri önmagának szeretne bizonyítani