in

Elindult a Blikk Advent nyereményjáték

Indul a Blikk Advent, játssz és nyerj értékes nyereményeket. A Blikk Advent 2016. november 28-án indul és december 24-ig tart.

A Blikk Advent játékának időtartamában, 2016. november 28. és december 24.között mindennap a lapszám címlapján ragasztásra kerül egy matrica, amely három kaparófelületet tartalmaz. A kaparófelületek alatt 1-1 ikon található amennyiben három azonos szimbólumot talál, akkor nyert: nem nyertes (nyeretlen) szelvények azok, amelyek különböző ikonokat tartalmaznak.

A matrica kereskedelmi forgalomban önállóan nem kapható!

Az olvasók feladata, hogy a címlapra ragasztott matricán a kaparófelületet lekaparják, az ikonokat megnézzék, és az ikonokat összehasonlítsák. Ekkor azonnal kiderül, hogy nyert-e vagy sem a pályázó. Amennyiben a kaparófelület alatt nyeremény található, akkor föl kell hívnia a nyertesnek a lapban található telefonszámot aznap 19 óráig (06-1-580-9498) adategyeztetés végett.

A nyeremények


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A nyeremények megszerzéséhez nincs más dolga, mint lekapargatni a karácsonyfadíszeket, és amennyiben a három karika alatt három azonos ikont talál, ön nyert!

A cukorka jelképpel 20 ezer forintos Blue­tooth hangszórót, a szalag szimbólumával egy közel 48 ezres Samsung okostelefont, a gömb emblémával pedig 11 500 forint értékű Feldobox Családi mókát szerezhet. A bögre ikon 50 ezer forintos OBI-ajándékutalványt, a fenyőfa és zokni 30 ezer forint értékű C&A- és Müller-ajándékutalványt, míg a hóember egy 40 ezres Media Markt-, a szánkó 300 ezres Kartago Tours-, a szarvas 20 ezer forintos Spar-, az ajándékdoboz pedig 50 ezer forint értékű Hervis-ajándékutalványt rejt. Ha „pénz 100” jelképet talál az ezüstdíszek alatt, akkor a játék alatt állandó, 100 ezer forintos készpénz nyereményünket kaparinthatja meg.

Szólj hozzá!

Zajlik a Russell Hobbs Adventi naptár nyereményjáték

Tchibo nyereményjáték a Tesco-ban