in

Zajlik a Blikk családi vakáció nyereményjáték

Hirdetés

Július 13-ától újabb Blikk játék, értékes nyereményekkel! Augusztus 9-ig hetente sorsolnak egyhetes külföldi, családi nyaralást!

A Blikk Családi Vakáció játékának időtartamában, 2015. július 13. és 2015. augusztus 9. között   egy-egy kérdést tesznek föl, három válasz lehetőséggel.

Az olvasók feladata, hogy a megadott válaszlehetőségekből kiválasszák a kérdésre adandó helyes   választ. A helyes válasznak ítélt szóhoz tartozó betűjelet e-mailben, sms útján, vagy levélben   küldjék. (mailben: jatek@blikk.hu, sms-ben a 30/344-293-es telefonszámra, levélben a 1593   Budapest, Pf: 400 „Blikk Családi Vakáció”.

Egy pályázatnak tartalmaznia kell az adott héten feltett kérdésekből, minimum 3 választ. A pályázatok beküldéséhez szükséges a következő adatok megadása: név, cím, telefonszám  Egy olvasó több pályázatot is beküldhet, ezzel is növelve nyerési esélyeit.

A helyes választ beküldők között hetente 1 db 2+2 fő (két felnőtt + két gyerek) részére szóló   ciprusi nyaralás, félpanziós ellátással kerül kisorsolásra, közjegyző jelenlétében.

A nyeremény kizárólag a BudavárTours, ciprusi útjára használható fel, 2015. augusztus   28-szeptember 4-ig. A nyeremény 2+2 fő részére (2 felnőtt + 2 gyerek, 12 éven felüli életkor   felnőttnek számít).

A nyereménykiírástól eltérő utasszám költsége a nyertest terheli.(pld. 3 felnőtt + 1 gyerek;   2 felnőtt + 3 gyerek stb.) A nyertest terheli az utasbiztosítás költsége.

A nyeremény pénzre nem váltható. A nyeremény átruházható.

A nyertesnek a nyereményfelvételhez feltétlenül be kell mutatnia azokat az újságokat,   amelyekben azt a kérdést találta, amivel a nyereményt elérte.

A sorsolásokra mindig az előző héten (hétfőtől-vasárnapig) megjelenő kérdésekre adott válaszokkal lehet pályázni.

Bővebb ITT

 

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Fáraók Kincse sorsjegy akció – nyeretlen is nyerő lehet

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2016. augusztus 6-ai – 31. hét nyerőszámai