in

Elcserélt élet 70. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Elcserélt élet 70. rész videa – nézd meg online.

Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került.

A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása.

A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével
Próbáld ki INGYEN

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a Videa oldalán

Elcserélt élet 1. évad 70. rész tartalma

2022.11.29., Kedd 16:35 – 70. rész

befejező epizód

Elenice megszökik a klinikáról és Barbarához megy, hogy elmondja neki: évek óta egy vadidegen férfi bújt Renato bőrébe. Rebeca új mottója, a Smink nélkül nagy sikert arat. Mel a tettek mezejére lép és meghívja Nicole-t az apja előadására. Az Assuncao család Ilana és Gabriela esküvőjére készül Petropolisban. Christiant feldühíti, hogy Lara és Ravi összejöttek, ám a részeg és eszeveszett száguldozásért hatalmas árat fizet…

Nézd vissza az epizódokat – RTL Elcserélt élet

Ez a cikk Elcserélt élet 70. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Elcserélt élet 69. rész videa – nézd meg online

A sors játéka 3. rész magyarul videa – nézd meg online