in

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2331. rész tartalma

Hirdetés

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2331. rész tartalma.

Rebeka véletlenül meghallja Virág beszélgetését, amiből kiderül számára, hogy Virág és Dani kapcsolata válságban van, és újra reménykedni kezd a nagy szerelmét illetően. Lina is arra biztatja őt, hogy használja ki a helyzetet, és szerezze meg Danit magának. Eközben Virág tesz még egy utolsó próbálkozást, hogy adjanak egy esélyt a kapcsolatuknak Danival.

Márk a Body Burn-ben összefut Rolanddal, és tisztázzák, hogy szent köztük a béke, Roland meghívja őt, hogy valamikor később ugorjon be a T.É.R.-be egy sörre. Nem sokkal később Márknak sikerül elérnie Teklát telefonon, aki továbbra is homályban tartja előtte a visszatérésével kapcsolatos részleteket. Márk teljesen tehetetlennek érzi magát, és arra használja Roland meghívását, hogy a T.É.R.-ben űzze el a bánatát.

Lali fel van villanyozva, amikor az egyik ügyfél a műhelyben egy mulatós előadót keres a mai esküvőjére, mert megbetegedett az énekes, akit felkértek. Lali nagyon izgatott, és jó esélyt szimatol, hogy ezzel a munkával további megbízásokra is szert tehetne. Azt akarja, hogy minden tökéletesen sikerüljön, ám többet iszik a kelleténél, és részegen botrányos fellépést produkál.

Ez a cikk Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2331. rész tartalma először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Keresztanyu 4. évad 10. rész tartalma

Fazilet asszony és lányai 1. évad 125. rész tartalma