in ,

Egészségfalók – nyerj családi wellness pihenést: a játék augusztus 15-ig tart

Hirdetés

Egészségfalók – játssz és nyerj családi wellness pihenést.

Szerettek a konyhában együtt főzni a családdal? Számotokra is fontos az egészség, hogy minden nap sok zöldséget és gyümölcsöt egyetek? Válogatós a gyerek, de van olyan receptetek, aminek még ő sem tud ellenállni?!
Akkor a FICSAK és a KidsOasis Egészségfalók pályázata nektek szól!

“Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészség fontosságára még azokban az élethelyzetekben is, amikor a család úton van, pihen vagy nyaral. Ezzel a céllal hirdetjük meg az Egészségfalók – együtt főzni jó! egészséges receptpályázatunkat. Keressük azokat a lelkes, főzni szerető, családjukkal egészséges, aktív életet élő, belevaló anyukákat, apukákat, akik örömmel nyernék el az Egészségfalók címet és a családi wellness pihenést.” – írják a felvezetőben.

Hogyan jelentkezhetek az Egészségfalók pályázatra?

1. Készítsétek el a család kedvenc, egészséges főételének receptjét. Fontos, hogy az étel és a tálalás is gyerekbarát és kreatív legyen, hogy még egy válogatós gyerek is megkóstolja!

2. Töltsd fel az elkészített étel receptjét és fotóját legkésőbb 2018. augusztus 15-ig. Egy pályázó csak egy recepttel jelentkezhet. A fotók maximális mérete 5 MB lehet.

3. Várd a zsűri első körös döntését, hogy receptedet egészségesnek, gyerekbarátnak, kreatívnak találta-e.

4. Ha receptedet a zsűri elfogadta, akkor szeptember 1-én is fenn lesz a weboldalon és indulhat a szavazás! Buzdítsd családtagjaidat, rokonaidat, barátaidat és ismerőseidet, hogy szavazzanak rád 2018. szeptember 23-ig! A tét nagy, hiszen az első 15 legtöbb közönségszavazatot szerző pályázó közül választja ki a szakmai zsűri az 5 döntős családot.

5. A döntőbe hívott jelöltek egy budapesti főzőiskolában mérhetik össze tudásukat családjuk segítségével, és itt dől el ki nyeri meg az Egészségfalók címet és az azzal járó családi utazást!

Regisztráció és fotó feltöltése: 2018. június 15 – augusztus 15. között.

Zsűri 1. körös kiválasztás: 2018. augusztus. 15 – augusztus 30. között.

Közönségszavazás: 2018. szeptember 1. – szeptember 23. között.

2. körös eredményhirdetés, 5 döntős kiválasztása: 2018. szeptember 30.

Döntő, eredményhirdetés: 2018. októberében, Budapesten.

Mit nyerhetnek a döntős pályázók?

Szólj hozzá!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 31. hét: 2018.08.01

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2018. augusztus 4-ei – 31. hét nyerőszámai