in

EB-selejtező: Észak-Irország – Magyarország: élő közvetítés, live stream, live score

Hirdetés

EB-selejtező: Észak-Irország – Magyarország: élő közvetítés, live stream, live score.

Ötből négy mérkőzést nyert meg eddig a magyar válogatott az északírek ellen. Idegenben háromból hármat. Szeptember 7-én, hétfőn 20:45-től negyedik alkalommal lépünk pályára Észak-Írországban, a meccset élőben követhetik az M4 Sporton!

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem játszhatnak döntetlenre hétfőn a Európa-bajnoki selejtezőcsoportban éllovas északírek otthonában.

A német szakember vasárnap Belfastban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, ahhoz, hogy esélye legyen a válogatottnak az automatikus Eb-részvételt jelentő első két hely megszerzésére, több kockázatot kell vállalnia. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, tudja, hogy a románok ellen nem lépett fel támadólag a válogatott, de bízik benne, hogy a hétfői összecsapáson már több lehetősége lesz a csatároknak a gólszerzésre.

A szövetségi kapitány hangsúlyozta, felkészülten várják az meccset, ráadásul sokat jelenthet az együttesnek, hogy újra játszhat a románok elleni pénteki találkozót – amely gól nélküli döntetlennel zárult – eltiltás miatt kihagyó Gera Zoltán. Storck kiemelte, hogy a házigazdáknál különösen Kyle Laffertyre kell majd figyelniük.

Hozzátette, többen is sérüléssel bajlódnak, így csak később dőlhet el, milyen összeállításban küldi pályára a csapatot.
Gera Zoltán kiélezett csatára számít, a Ferencváros futballistája szerint elsősorban a rögzített szituációkra kell majd felkészülniük, ugyanis ebben a legveszélyesebbek az északírek.

A találkozót magyar idő szerint hétfőn 20.45 órától rendezik a belfasti Windsor Parkban, a játékvezető a török Cüneyt Cakir lesz.

A csoport állása:
1. Észak-Írország     7  5  1  1  11-5  16 pont
2. Románia            7  4  3  –   7-1  15
3. MAGYARORSZÁG       7  3  3  1   5-3  12
4. Finnország         7  2  1  4   6-8   7
5. Feröer-szigetek    7  2  –  5   5-11  6
6. Görögország        7  –  2  5   2-8   2

Live stream itt
Online közvetítés itt
ÉLő közvetítés itt

live score itt

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 36. hét: 2015.09.06

Penny nyereményjáték – Vitateam 2