EB-pótselejtező: Magyarország – Norvégia: élő közvetítés, live stream, live score

Hirdetés
Hirdetés

EB-pótselejtező: Magyarország – Norvégia: élő közvetítés, live stream, live score.

magyar_norvegiaAz elsődleges feladatnak a gólszerzést tűzte ki a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtező vasárnapi visszavágóján Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

“Oslóban az volt a célunk, hogy sikerüljön olyan eredményt elérni, amely jó kiindulópont a visszavágóra, ez az 1-0-ás győzelemmel sikerült is, de ennél se több, se kevesebb nem történt” – nyilatkozott a német szakember a telki edzőközpontban tartott szombati sajtótájékoztatón, amelyet megelőzően Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője az MLSZ nevében részvétét fejezte ki a párizsi terrortámadások áldozatai családjának.

Bernd Storck kijelentette: nem szabad, hogy a Groupama Arénában sorra kerülő visszavágón az első perctől kezdve védekezni álljon be az együttes, éppen ezért most is az a legfontosabb, és az elsődleges cél, hogy gólt szerezzen a magyar csapat.

“Ez most egy felhívás is a szurkolóknak, tudniuk kell, hogy nem akarunk mindent kockára tenni, a türelmüket és a támogatásukat kérjük, hogy tizenkettedik játékosként álljanak a válogatott mögé” – fogalmazott.

A sajtótájékoztatón részt vett Dzsudzsák Balázs csapatkapitány is.
“Az első félidőt megnyertük, nagyon bízom benne, hogy holnap egy tudatos és higgadt játékkal sikerrel tudjuk megvívni ezt a párharcot” – mondta.

A sajtótájékoztató végén Sipos Jenő felhívta a szurkolók figyelmét, hogy a kapukat a szokásosnál is fokozottabb biztonsági ellenőrzések miatt már 18.15 órakor kinyitják, a drukkereknek pedig mindenképpen rendelkezniük kell személyazonosító okmányokkal, ugyanis azokat összevetik majd a belépőn szereplő adatokkal. Emellett táskát és csomagot sem lehet bevinni a Groupama Arénába a 20.45 órakor kezdődő összecsapásra.

Szóba került Király Gábor köszöntése is, a válogatott kapusa ugyanis Oslóban lépett pályára 100. alkalommal a nemzeti csapatban. A Haladás hálóőrét november 25-én, a magyar labdarúgás napján ünneplik majd.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint):
Király Gábor – Fiola Attila, Juhász Roland, Guzmics Richárd, Kádár Tamás – Nagy Ádám, Elek Ákos – Lovrencsics Gergő, Stieber Zoltán, Dzsudzsák Balázs – Szalai Ádám

Magyarország- Norvégia EB-pótselejtező mérkőzés november 15-én vasárnap 20:45-től élőben az M4-en!

Magyarország – Norvégia: élő közvetítés, live stream, live score ITT.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super