in

Drámai pillantok A Falban – ugrott a 10 milliós nyeremény

Hirdetés
Hirdetés

Osloban akar villamost vezetni A Fal játékosa.

Szívmelengető és egyben szívfacsaró pillanatokat élhettek át az RTL Klub legújabb, A Fal című vetélkedőjének nézői, amikor az édesanya, Katalin aláírta az 1.290.130 forintról szóló szerződést azért, hogy a fia, Bence megtehesse első lépéseit a vágyai megvalósítása felé.

Az arlói fiatalember réges régi álma, hogy villamosvezető legyen a norvég fővárosban, Osloban, a 13-as, vagy a 18-as villamos vonalán, mert az a szerelvény mikor körbemegy a városon, a kikötőt is érinti.

Bárhogy is döntött Kata, Bence büszke édesanyjára!

Katalin az izolációs kapszulában persze nem tudhatta, hogy döntésével több, mint 10 millió forinttól esnek el, ami lehetővé tette volna, hogy Bence a világ bármely pontján hódolhasson villamosvezetői vágyainak, amely szakma esetében amúgy még egyáltalán nem rendelkezik gyakorlattal.

Annak ellenére, hogy Katalin döntésével anya és fia elveszítette a nagyobb összeget, az egyértelműen kiderült, hogy hatalmas szeretet van közöttük, a megnyert összeg pedig elég arra, hogy Bence megfordítsa a sorsát, és megvalósítsa villamosvezetői álmát.

Várjuk a kommentedet!

Zajlik a Valentin-napi nyereményjáték – játssz február 11-ig

A Fal – Drámai pillanatok a stúdióban