in

Dr. Joe Dispenza – Válj természetfelettivé könyv pdf – Íme a könyv online!

Hirdetés

Dr. Joe Dispenza – Válj természetfelettivé könyv pdf – Íme a könyv online!

Mi lenne, ha képes volnál ráhangolódni az anyagi világon túli frekvenciákra, megváltoztathatnád agyad kémiáját, és a tudat transzcendens szintjeire emelkedve új jövőt teremtenél? Ha képes volnál átalakítani tested biológiáját, hogy mélyreható gyógyulás vehesse kezdetét? Vajon milyen lenne természetfelettivé válni?
Dr. Joe Dispenza forradalmi könyve egy olyan tudást és eszköztárat nyújt át, amellyel a hozzád hasonló hétköznapi emberek is rendkívüli létállapotokra juthatnak el. Az első olyan gyakorlati útmutató, amelynek célja, hogy lépésről lépésre segítsen elérni lehetőségeink maximumát testi síkon, egészségi állapotunkban, kapcsolatainkban és életcéljainkban, miközben végig a saját tempónkban haladhatunk.
Ez a könyv megváltoztatja az életed. Megmutatja, hogyan tudod elfogadni a jövőre vonatkozó álmaidat úgy, mintha már be is teljesedtek volna, mégpedig oly módon, hogy a tested is elhiggye, máris a valóra vált álmot éli, beindítva ezzel egy sor érzelmi és fiziológiai folyamatot, amelyekben új valóságod tükröződik vissza. Ebben rejlik a könyv ereje.

Dr. Joe Dispenza – Válj természetfelettivé könyv pdf – Íme a könyv online!

The post Dr. Joe Dispenza – Válj természetfelettivé könyv pdf – Íme a könyv online! appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Kuflik és a pofavágóverseny könyv pdf – Íme a könyv online!

Star shopping dalszöveg magyarul – Íme a dalszöveg magyarul!