in

Dove: Próbáld ki és válassz egyet ajándékba!

Dove: Próbáld ki és válassz egyet ajándékba!
Hirdetés
Hirdetés

Dove: Próbáld ki és válassz egyet ajándékba!

Vásárolj az Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott Dove vagy Dove Men+Care terméket 2018. február 01. és 2018. március 31. között, mondd el a véleményed egy rövid kérdőívben, töltsd fel a vásárlást igazoló blokkot, és válassz egy Dove terméket ajándékba!

A választott termékek postai úton kerülnek kézbesítésre. Miután kipróbáltad a vásárolt terméket a promócióban való részvételhez az alábbi rövid kérdőívet kell kitöltened, valamint feltölteni a vásárlást igazoló blokkról készült fotót, és megadnod a postázáshoz szükséges adataidat.

Egy résztvevő 1 terméket választhat ingyen. A vásárlást igazoló blokkok feltöltési határideje a vásárlás napjától számított 14. nap, legkésőbb 2018. április 14. éjfél. A promócióban 5000 db ingyen termék kiküldését vállalja a Szervező, a készlet elfogyta után ajándék termék nem igényelhető.

“Kérjük, figyelj:
– a megadott cím helyességére, hogy a termék kézbesítésénél ne legyen gond.
– hogy a feltöltött blokk jól olvasható legyen (a vásárlás dátuma is) és szerepeljen rajta a termék megnevezése is.
– hiszen minden Játékos csak egyszer kaphat ajándék Dove terméket. Ha a blokkon több Dove termék is szerepel, a Játékos abban az esetben is csak egy ajándék Dove termékre jogosult.

Várjuk a kommentedet!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 11. hét: 2018.03.14.

Manner nyereményjáték - nyerj egy izgalmas üdülést

Manner nyereményjáték – nyerj egy izgalmas üdülést: a játék március 23-ig tart