in

dm nyereményjáték – nyerj egy utazást Dubai-ba

Repüljön a dm márkákkal Dubajba! – indul a játék tájékoztatója.

Vásárolj bármely magyarországi dm üzletben legalább egy saját márkás terméket és nyerje meg a 2 fős dubaji álomutazást!

Játék időtartama

A nyereményjáték 2017. január 6. napjától 2017. január 30. napjáig tart.

A Játék leírása, menete, részvételi feltételek


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A játék időtartama alatt bármely magyarországi dm üzletben legalább egy saját márkás termék vásárlásakor a dm Facebook oldalán, a „Repülj a dm márkákkal Dubajba” applikáció felületén a regisztrációs fül maradéktalan és helyes kitöltését követően az oldalon fel kell tölteni a vásárlás után kapott blokk adatait:
– AP-kód szám
– nyugtaszám
– vásárlás dátuma
– vásárlás időpontja

A Játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos feliratkozzon az Emirates légitársaság hírlevelére. A sikeres feltöltésről, illetve amennyiben a feltöltés sikertelen volt vagy hiba lépett fel, a résztvevő a feltöltést követően azonnal tájékoztatást kap még az applikáció oldalán.

A feltöltés előfeltétele a dm Facebook oldalán a „Repülj a dm márkákkal Dubajba!”internetes oldalon történő regisztráció.
A regisztráció során kötelezően kitöltendő adatok:
– vezetéknév
– keresztnév
– titulus – választás alapján
– e-mail cím

Egy vásárló több napon, és akár naponta több alkalommal is részt vehet a nyereményjátékban – amennyiben teljesíti minden alkalommal a feltételeket, de csak egyszer kerülhet nyertesként kihúzásra.

Főnyeremény 

A főnyeremény 2 db felnőtt repülőjegy az Emirates légitársaság Budapest-Dubaj-Budapest járatára (ingyenes étel – és italkínálat a repülőgép fedélzeten, több mint 1000 TV mozi és zenecsatorna egyéni képernyővel).

4 éjszaka szállás az Atlantis The Palm Hotelben deluxe szoba elhelyezéssel, reggelivel; egyszeri ingyenes belépés az Aquaventure Vízividámparkba és a Lost Chambers Akváriumba.

A főnyeremény sorsolás időpontja, helye

2017. január 31., az Emirates légitársaság részéről a nem nyilvános sorsolást Jeanette Nicol, az Emirates e-commerce managere végzi el Svájcban (8001 Zürich, Gerbergasse 5.) random szám generátor segítségével. Egy nyertes és két pótnyertes sorsolására kerül sor.

Bővebb ITT a játékról.

Szólj hozzá!

Fontos hír a Black Jack sorsjegy kedvelőinek

Forest Bianka játék – nyerj wellnesshétvégét