in

Diósgyőri VTK – Vasas FC: 2-1 (végeredmény)

Diósgyőri VTK – Vasas FC: 2-1 (végeredmény)

Összeállítások

Diósgyőri VTK: Antal – Okuka, Lipták, Kovács, Husic – Egerszegi, Nikházi, Koman, Kitl – Bacsa, Grumic
Cserék: Rados, Németh, Nemes, Barczi, Bognár, Takács, Boros
edző: Visinka Ede

Vasas FC: Nagy G. – Osváth, Grúz, Pajovic, Hangya – Vida, Czvitkovics, Berecz – Lázok, Novák, Remili
Cserék: Hermány, Adamovic, Ádám, Debreceni, Bori, Gál, Kenesei
vezetőedző: Simon Antal

Játékvezetők: Solymosi – Horváth, Kelemen – Farkas, Karakó


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Diósgyőri VTK – Vasas FC: 2-1 (végeredmény)

14. perc A Vasas gólt szerzett! Gyors vendég kontra végén Novák Csanád tolja ki középről a jobb szélen teljesen üresen érkező LÁZOK JÁNOS elé, aki egy igazítás után a hosszú alsóba bombáz, vezet a Vasas!
29. perc A DVTK gólt szerzett! Egyenlít a DVTK! Koman Vladimir szöglete elcsusszant a lábak között, Nikházi még beleért, majd MIROSLAV GRUMIC az ötösről a kapuba lőtte, Nagy csak beleérni tudott, hárítani nem.
36. perc A DVTK gólt szerzett! Kitl indítja a jobb szélen Miroslav Grumicot, aki Bacsa Patrik elé centerez, a csatár estében nem találta el jól a labdát, de szerencséjére jött Tomislav Pajovic, aki becsúszásával besodorta a játékszert a kapuba! 2-1 – írja az onlajnok.com

Előzmény

Szombaton megkezdődik az OTP Bank Liga 2015-2016-os szezonja. Az első fordulóban a tavalyi szezon hetedik helyezettje, a Diósgyőr fogadja az NB II bajnokát, a Vasas csapatát.

Mindkét csapat új vezetőedzővel vág neki a szezonnak, igaz a Vasas csak papíron, hiszen a csapatot feljutásra vezető Szanyó Károly továbbra is a szakmai munka elsőszámú felelőse, ám pro licensz hiányában hivatalosan nem szerepelhet vezetőedzőként. Így a csapat szerződést kötött Simon Antallal, hivatalosan tehát ő a vezetőedző, ám a gyakorlatban továbbra is a korábbi csatár szabja a piros-kékek arculatát. Simon Antal egyébként az előző szezonban a Vasas U21-es csapatát irányította.

A DVTK ezzel szemben érdemi váltást eszközölt a vezetőedző posztján, hiszen a Kecskeméten sikeres időszakot záró Bekő Balázs érkezett Miskolcra, aki a Tomiszláv Szivics elküldését követően remekül beugró, és a szezont szépen záró helyi “hőst”, Vitelki Zoltánt váltotta.  

Szólj hozzá!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2015. július 18-i nyerőszámai – 29. hét

MTK Budapest FC – Puskás Akadémia FC: 1-0 (végeredmény)