in

Danone Oikos nyereményjáték – nyerj hedonista hétvégét

Danone Oikos nyereményjáték – Danone nyereményjáték: Nyerj hedonista hétvégét vagy parfümöt a Danone Oikos Görög Krémjoghurtokkal!

Nyerd meg napidíjat, a 30 darab Paco Rabanne Olympéa parfüm egyikét vagy fődíjt, a kényeztető luxus hétvégét két fő részére lakosztályban, két éjszakára, félpanzióval az Aquaworld Resort Budapestben! A fődíj részét képezi az Oriental Spa és az Aquaworld haszálata, egy kényeztető páros fürdő és masszázs, sőt egy Ferrari F430 tesztvezetés is!

Vásárolj legalább 1 db 4 x 125 grammos kiszerelésű, promóciós csomagolású Danone Oikos Görög Krémjoghurtot. Regisztráld a csomagolás belsejében lévő 11 jegyű kódot a játék oldalán.

A Játékban beküldött minden promóciós kódot tartalmazó csomagolást és a vásárlást igazoló blokkot őrizz meg a fődíj sorsolásáig illetve a nyertesek/tartaléknyertesek értesítésére megadott időtartam végéig, mert szükséged lesz rájuk mind a napi nyeremény, mind a fődíj átvételéhez! Fontos, hogy a blokkon a vásárolt Danone Oikos Görög Krémjoghurt egyértelműen beazonosítható legyen!

A játékban a 4x125g-os promóciós csomagolású Danone Oikos Görög Krémjoghurtok vesznek részt, a Danone Oikos Extreme termékek nem.

A játék időtartama: 2016.02.04-2016.03.04.

Kódfeltöltés ITT

Szólj hozzá!

Príma hűségakció – Billerbeck ajándékok, pontbeváltás

Blikk Bónusz 2016 játék – nyerj készpénzt