in

Dancing with the stars 2021 online – nézd meg a produkciókat, érdekességeket

Hirdetés

Dancing with the stars 2021 online – nézd meg a produkciókat, érdekességeket.

Visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.

A TV2 lenyűgöző produkciójában többek között táncparkettre lép Dobó Kata színművésznő, Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP háziasszonya, Tóth Andi énekesnő, Árpa Attila színész-rendező, Kempf Zozó, az Exatlon Hungary versenyzője és az olimpikon, Világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó Kozma Dominik.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Tavaly nagy sikerrel debütált a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. A Dancing with the Stars – Mindenki táncol első évadának minden epizódja a 18-49 évesek körében szombatonként a nap legnézettebb műsora volt, , és a 10 rész átlagát tekintve 17,6%-os nézői részesedést ért el, amivel pedig 7,8 százalékponttal múlta felül az RTL Klub azonos idősávját (9,8%)*.A versenyzők elkezdték a felkészülést, hogy igazán lenyűgöző produkciókkal kápráztassák el a nézőket. Mostantól mindenki táncol!

Dancing with the stars online

The post Dancing with the stars 2021 online – nézd meg a produkciókat, érdekességeket appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Ötöslottó nyerőszámok eheti – íme a 38. hét eredményei

Friss Ötöslottó számok – íme a 38. hét eredményei