in

Dancing with the stars 2021 1. rész teljes adás – nézd meg a produkciókat, érdekességeket

Hirdetés

Dancing with the stars 2021 1. rész teljes adás – nézd meg a produkciókat, érdekességeket.

Visszatért a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.

A TV2 lenyűgöző produkciójában többek között táncparkettre lép Dobó Kata színművésznő, Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP háziasszonya, Tóth Andi énekesnő, Árpa Attila színész-rendező, Kempf Zozó, az Exatlon Hungary versenyzője és az olimpikon, Világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó Kozma Dominik.

Tavaly nagy sikerrel debütált a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével.

Lenyűgöző nyitánnyal indult a Dancing with the Stars második évada!

A show első részében Kinizsi Ottó, Kozma Dominik és Hevesi Kriszta is parkettre léptek!

A folytatásban parkettre lépett Árpa Attila és Stana Alexandra, Metzker Viktória és Márki Norbert, valamint Kamarás Iván és Mikes Anna is!

Az első élő show harmadik részében Nagy Réka és Hegyes Berci, valamint Cooky és Szécsi Debóra mutatták be produkcióikat!

A folytatásban Tóth Andi és Andrei Mangra, valamint Dobó Kata és Köcse György lépett parkettre. Nézd meg te is az első show negyedik részét!

Az első show utolsó részében Kempf Zozo és Keresztszegi Ramóna, valamint Demcsák Zsuzsa és Suti András mutatták be produkcióikat!

Szólj hozzá!

Dancing with the stars 2021 videók – nézd meg a produkciókat, érdekességeket

Dancing with the stars 2021 – Egy páros számára már véget ért a verseny