in

A Dal 2018 – visszalépett az egyik elődöntős

A dal 2018 - versenyzők, zsűri névsora
Hirdetés
Hirdetés

Nem indul a Dal 2018-ban a The Matter zenekar, a Patikadomb versenyez helyette.

A The Matter zenekar nem tud részt venni a 2018-as Dalversenyben – tájékoztatta a produkciót és az MTVA Sajtóosztályát az együttes menedzsere. “Legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk A Dal 2018-as versennyel járó kötelezettségeket vállalni. Zenekarunk énekesének Mushunak váratlan családi okok miatt Bécsben kell tartózkodnia a következő hónapokban. Köszönjük szépen a bizalmat, a zsűri tagjainak, hogy lehetőséget láttak dalunkban és zenekarunkban. A többi versenyzőnek pedig sok sikert kívánunk!”

A The Matter visszalépésével a Patikadomb Jó szelet! című dalával versenyezhet Magyarország legjobb dala címéért – tudatta az MTVA Sajtóosztálya az MTI-vel.

A közmédia december 6-án hirdette ki A Dal 2018 legjobb 30 előadóját, akik bekerültek a 2018 januárjában induló televíziós elődöntőbe. A résztvevők egy budapesti sajtótájékoztatón tudták meg az örömhírt, hogy dalukkal bekerültek a legjobb 30 előadó közé.

Az eseményen mutatták be a négy zsűritagot: Schell Juditot, Frenreisz Károlyt, Both Miklóst, és Mező Misit, valamint A Dal 2018 új műsorvezetőit, Rátonyi Krisztát és Fehérvári Gábor Alfrédet, Freddie-t, akikkel január 20-tól szombat esténként, hat héten keresztül találkozhatnak a nézők a Duna Televízión.

Várjuk a kommentedet!

Celeb vagyok, ments ki innen – megvan az első kieső

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2017. december 9-ei – 49. hét nyerőszámai