in

A Dal 2018 – Vastag Tamás: Ne hagyj reményt

Hirdetés
Hirdetés

A Dal 2018 legjobb 30 mezőnyébe bekerült  Vastag Tamás: Ne hagyj reményt dala.

Zeneszerző: Sztevanovity Krisztián
Szövegíró: Sztevanovity Dusán

Vastag Tamás Veszprémben született. Édesapja egyetemi professzor, édesanyja tanítónő. Két bátyja van: Vastag Balázs és Csaba. Utóbbival közösen írta be magát a magyar zenei történelembe az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójának köszönhetően.

Vastag Tamás 2011-ben Keresztes Ildikó nagylemezén énekelt Király L. Norbert és Takács Nikolas társaságában.

Nevéhez több díj is fűződik: az Őrizd az álmod című dala lett az év legjobb magyar videóklipje a Transilvanian Music Awards szerint, ugyanez a dal 2012-ben Fonogram-díjat kapott, az év dala lett.

Vastag Tamás három év kihagyással ismét A Dal színpadára lép

Az előadó énekesi pályája mellett színészi karrierjét is építette: számos produkcióban lépett színpadra fő- és mellékszereplőként.
2013-ban az énekes bekerült A Dal műsorába, Holnaptól című dalával egészen a döntőig jutott, a negyedik helyen végzett. Tamás nem adta fel, egy évvel később ismét megmérette magát, Miss One Smile című dalával A Dal 2014 show elődöntőjéig jutott.

Három év kihagyással ismét A Dal színpadára lép: a „Ne hagyj reményt” című dalával száll versenybe a Magyarország legjobb dala címért.

A Dal 2018 dalválasztó show élő adásait január 20-tól szombat esténként, hat héten keresztül láthatják a Duna Televízió nézői.

Mutatjuk! A Dal 2018 – Vastag Tamás: Ne hagyj reményt.

Vastag Tamás: Ne hagyj reményt – klikk a dalszövegért.

Várjuk a kommentedet!

Australian Open – Fucsovics Márton így szerepelt a világsztár Federer ellen – videó a meccsről

A Dal 2018 – Singh Viki: Butterfly House