A Dal 2018 – szavazás infok, applikáció letöltés

Hirdetés

A Dal 2018 – szavazás infok, applikáció letöltés

Légy te az ötödik zsűritag A Dal appal! – szavazz kedvenceidre gyorsan és okosan

Idén is minden igényt kiszolgáló mobil alkalmazással várja A Dal nézőit a közmédia. A Dal applikáción keresztül a nézők láthatják el az ötödik zsűritag szerepét, valamint izgalmas cikkeket, videókat és a versenyzők adatlapjait is megtalálják.

A műsorban a nézők két különböző módon támogathatják az előadók továbbjutását.

A versenydalok elhangzása alatt ötödik zsűritagként 1-től 10-ig pontszámot küldhetnek az adott produkcióra az Android és IOS és rendszeren elérhető A Dal applikáción vagy  adal.hu honlapon keresztül, és SMS-ben az adások alatt a képernyőn látható – +36(20,30,70)4422-999-es – alapdíjas telefonszámra.

Az összes versenydal elhangzása után pedig azokra a produkciókra szavazhatnak, amelyeket a zsűri nem juttatott tovább. Az egyes dalokhoz/előadókhoz tartozó kódszámokról a televíziós adásból értesülhetnek a szavazók. A legtöbb voksot kapó produkció továbbjut a következő fordulóba. A szavazást az összes versenydal elhangzása után a műsorvezető indítja el és zárja le.

Egy regisztrációval az összes dal elhangzása után indított szavazás alatt csak egy szavazat küldhető A Dal applikáción vagy A Dal weboldalán keresztül. Egy telefonszámról 20 érvényes SMS szavazat küldhető – függetlenül attól, hogy hány versenyzőt érint.

A már regisztrált felhasználók be tudnak lépni az új alkalmazásba is, az új felhasználók pedig email címükkel vagy közösségi fiókjaikkal, (Facebook, Google) tudnak regisztrálni.

A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az egyes dalokhoz/előadókhoz tartozó kódszámokról: (01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,21,22,23,24,25, 26, 27, 28, 29, 30).

Az SMS-ben beérkezett pontszámokra és szavazatokra – attól függetlenül, hogy érvényes vagy sem – a rendszer NEM küld válasz SMS-t.

A szolgáltatás időtartama:

A szavazásszolgáltatás 2018. január 20-án 19.40 után indul. Az egyes élő adásokat szolgáltatási etapnak nevezzük.

A szavazásszolgáltatás pontozás része az adás első részében, kizárólag az adott versenydal első elhangzása alatti három percben vehető igénybe. Minden új produkciónál új pontozási etap kezdődik, minden pontozási etapban egy érvényes pontszám küldhető az adott produkcióra SMS-ben, A Dal applikáción vagy A Dal weboldalán keresztül, amit sem visszavonni, sem módosítani nem lehet.

Az összes versenydal után a műsorvezetők által elindított szavazás időtartama addig tart, amíg a műsorvezető bejelenti a szavazás lezárását, ennek hosszúsága minden esetben az élő adásban dől el. Egy regisztrációval az összes dal elhangzása után indított szavazás időtartama alatt csak egy szavazat küldhető A Dal applikáción vagy A Dal weboldalán keresztül. Egy telefonszámról 20 érvényes SMS szavazat küldhető – függetlenül attól, hogy hány versenyzőt érint. Az ugyanazon számról érkezett szavazatokat a rendszer a 21. szavazattól akkor is érvénytelennek tekinti, és az összesítéskor figyelmen kívül hagyja, ha azok a szavazási időszakon belül beérkeznek.

A szavazási etapon belül az MTVA döntése értelmében – újabb bejelentést követően – holtverseny esetén határozatlan ideig az élő adás alatt meghosszabbítható a szavazás, erről az élő adásban a műsorvezető tájékoztatja a nézőket.

A rendszerben a szavazást manuálisan a TNM indítja, illetve zárja le. Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott, SMS-ben, A Dal applikáción vagy A Dal weboldalán keresztül küldött pontszámok és szavazatok számítanak, amelyek a pontozás és szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TNM által üzemeltetett technikai rendszerbe. Ezeken az időszakokon kívül a szolgáltatáson keresztül érkező pontszámot és szavazatot a rendszer érvénytelennek tekinti. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. A TNM az egyes szavazási etapokról elkülönített adatbázist tárol.

Minden héten új pontozási és szavazási etap indul. Az utolsó szavazási etap napja 2018. február 24.
Figyelem! Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatónként eltérő időt vesz igénybe. A pontszám vagy a szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha a szavazási időszak (a dal elhangzásának időtartama, illetve a felfüggesztés vagy lezárás) végéig az aggregátorhoz meg is érkezik.

A Dal 2018 – szavazás infok, applikáció letöltés

A Dal 2018 alkalmazás már elérhető az alábbi linkekről:

IOS:

Android:

Ők kerültek be a legjobb 30 közé.Hirdetés


Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super