in

A Dal 2018 – LivingRoom – Kirakat élet

Hirdetés
Hirdetés

A Dal 2018 legjobb 30 mezőnyébe bekerült a LivingRoom – Kirakat élet dala.

A formáció alig egyéves múltra tekinthet vissza, mégis már másodszor állnak A Dal színpadára. Pál Benjamin és Prommer Patrik először A Dal 2017-es évadában zenélt együtt.

Pál Benjamin 2017-ben szólóban indult a dalválasztó versenyen, azonban amikor bekerült a legjobb 30 előadó közé, zenekar szerveződött köré, Prommer Patrik pedig dobosként kísérte Benjamint a színpadon. Az együttes annyira megtalálta a közös hangot, hogy A Dal 2018-ra már együtt neveztek be LivingRoom néven.

Bizakodó a LivingRoom zenekar

Fiatal kora ellenére mindkét fiú aktív zenész éveket tudhat maga mögött. A miskolci származású Pál Benjamin 9 éves korától hegedül és zenei általános iskolába járt, ami megalapozta klasszikus zenei képzettségét. Tinédzser korában azonban a könnyűzene és a pop bűvkörébe kerülve lecserélte a vonós hangszert az akusztikus gitárra, amelyen autodidakta módon tanult meg játszani és saját énekét kíséri vele. Az országos hírnév megszerzésére már korábban is televíziós tehetségkutatókon tett kísérletet.
Prommer Patrik neve pedig sok hazai zenekar tagjai között feltűnik, akár dobosként, akár zeneszerzőként, szövegíróként, de gyakran énekel maga is a koncerteken. A budapesti fiú a magyar jazz zenei élet olyan nagy alakjaival állt már színpadra, mint Takáts Eszter és Szakcsi Lakatos Béla.

Prommer Patrik a „Kirakat élet” című dalban szövegíróként működött közre. A LivingRoom zenekar tagjai abban bíznak, hogy ez a dal lesz 2018-ban Magyarország legjobb dala.

Zeneszerző: Pál Benjámin
Szövegíró: Hujber Szabolcs, Pál Benjámin, Prommer Patrik

A Dal 2018 dalválasztó show élő adásait január 20-tól szombat esténként, hat héten keresztül láthatják a Duna Televízió nézői.

Hallgasd bele! LivingRoom – Kirakat élet

LivingRoom – Kirakat élet – klikk a dalszövegért.

Várjuk a kommentedet!

A Dal 2018 – Noémo: Levegőt!

A dal 2018 - versenyzők, zsűri névsora

A Dal 2018 – hallgasd meg az első válogatóban indulók dalait