A Dal 2017 – Radics Gigi: “a legfőbb célom a nemzetközi versenyre való kijutás”

Hirdetés
Hirdetés

Radics Gigi számára sem ismeretlen terep az hazai euróviziós válogató, harmadik alkalommal van ott a legjobb 30 között.

Radics Gigi számára nem ismeretlen terep az Euróvizió: 2013-ban „Úgy fáj”, 2014-ben pedig „Catch Me” című számával szállt versenybe. Idén egy nagyívű balladával készült, amely az egyik legszemélyesebbre sikerült dala, témája pedig az igaz barátság.

Szavazz! Mely dal a kedvenced A Dal 2017 a második válogatóból?

Idén egy nagyívű balladával készült, amely Gigi szerint az egyik legszemélyesebbre sikerült dala, témája pedig az igaz barátság. Az énekesnő a január 21-ei válogatón lép először színpadra.

Hirdetés


A „See It Through” című számot Gigi Kardos Norbival együtt szerezte, az angol szöveget Johnny K. Palmernek köszönhetjük. A zenei alapot egy 120 főből álló szimfonikus zenekar és énekkar kíséri végig, amit Kovács László hangszerelt.

Gigi a dalról:
„Ez az első olyan eurovíziós versenydalom, amivel nemcsak azonosulni tudok, hanem a zeneszerzője is vagyok. Nagyon szeretem a magyar és az angol szöveget is. Talán a magyar szöveg kicsit közelebb áll hozzám a megfogalmazás miatt, ám a műsorban angolul hangzik majd el a dal, hisz a legfőbb célom a nemzetközi versenyre való kijutás, és aztán persze a sikeres helytállás.”

Hallgasd meg Gigi dalát.Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super