in

Csináljuk a fesztivált 2022 május 14-ei adás – nézd vissza!

Hirdetés

Csináljuk a fesztivált 2022 május 14-ei adás – nézd vissza!

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált! döntős mezőnye

 A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább, így 9 finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna showműsora, amelynek célja, hogy megtalálja az évszázad slágerét.

 A finálé előtti utolsó fordulóban ismét 10 produkcióban bizonyíthattak a Csináljuk a fesztivált! sztárelőadói. A megújult színpadi képpel visszatérő előadások közül a zsűri és a közönség pontszámait összesítve, 112 ponttal a Szállj fel, szabad madár! Köteles Leanderrel, valamint holtversenyben, 115 ponttal a Nem adom fel! Király Viktorral és Freddie-vel, illetve a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal folytathatja a versenyt. Az István, a király című rockopera ikonikus dala, az LGT és az Omega két közkedvelt slágere illusztris felhozatalhoz csatlakoztak.

A döntőben rajtuk kívül a Hamvadó cigarettavég Janicsák Vecával, a Meseautó Miklósa Erikával és Dolhai Attilával, a Nem leszek a játékszered Polyák Lillával, a Lady „N” Peter Šrámekkel, az Évszakok Varga Miklóssal, valamint a Szállok a dallal Oláh Gergővel kap esélyt arra, hogy az évszázad slágere legyen.

Szeretnél INGYEN lottózni? KLIKK! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A tízhetes zenei és stílusutazást lezáró fináléban mind a 9 produkció megújulva kerül színpadra, de egy különleges nyitány is várja majd a nézőket a műsor tizenöt fős tánckarával. Az elmúlt 100 év legjobb slágerének kiválasztásában a zsűri – Korda György, Balázs Klári, Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi és Boros Csaba – mellett ezúttal is részt vesz a közönség.

Nézd meg – Csináljuk a fesztivált 2022 május 14-ei adás adás

Ez a cikk Csináljuk a fesztivált 2022 május 14-ei adás – nézd vissza! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

A végzős év – íme a szereplők névsora

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámok – íme a Hatoslottó sorsolás eredményei