Coop – Zajlik a kabalacsapat játék

Hirdetés
Hirdetés

Coop – Zajlik a kabalacsapat játék.

A Sky Marketing Communications közleménye szerint „Az élethű babákat kézbe véve a sportolók tapintható közelségben érezhetik a szurkolók biztatását az olimpia ideje alatt. A szerencsés nyertesek pedig ott tudhatják saját hasonmás-babájukat a magyar csapat megbecsült kabalái között, ráadásul egy egész ország szeretetét képviselhetik személyesen.”

A játékra a Coop weboldalán lehet jelentkezni. Miután a jelentkező megadta az adatait és feltöltött magáról egy jó minőségű arcképet, két hónap alatt négy sorsoláson is esélye lehet bekerülni a COOP Kabalacsapatba. Minden nyertesről 2 kabalafigura készül, az egyiket a magyar olimpiai csapat tagjai magukkal viszik Rióba, a másikat pedig maga a nyertes kapja meg. A kis figurák kitűzőjén szerepel a szurkoló keresztneve és lakóhelye, hogy az olimpikonok valóban átérezhessék: egy egész ország áll mögöttük.

A Játék időtartama: 2016. május 2. 00 óra – 2016. június 26. éjfél.

A sorsolás számítógép segítségével, a véletlenszerűség követelményeinek megfelelően történik. A nyertesek kiválasztása az összes Játékban részvételre jogosult, a Játék kezdő időpontjától az adott sorsolás időpontjáig érvényes regisztrációt beküldő összes Játékos közül véletlenszerűen kerül kisorsolásra.
A sorsolás, hitelesített sorsolóprogram segítségével történik, az alábbi időpontokban:

– 2016. május 17-én 9:00 órakor 20 fő nyertes Játékos;
– 2016. május 30-án 9:00 órakor 20 fő nyertes Játékos;
– 2016. június 13-án 9:00 órakor 20 fő nyertes Játékos és
– 2016. június 27-én 9:00 órakor 23 fő nyertes Játékos kerül kisorsolásra.

Nyeremény

A nyertes Játékosok feltöltött fényképei alapján a Szervező/Lebonyolító elkészítteti a nyertes Játékosok személyre szabott Kabaláit, melyből egy példányt a Szervező az Olimpikonok részére ad át az ünnepélyes csapatbúcsúztatón. A Kabalák Olimpikonok részére történő átadása véletlenszerű kiválasztással történik.

A Kabalákból készült második példányt a Szervező/Lebonyolító a nyertes Játékosok részére 2016. augusztus 31. napjáig postára adja a Játékosok által a regisztráció során megadott postai címre ajánlott, tértivevényes postai küldeményként. Amennyiben a Játékos nem tudja átvenni a Kabalát a Szervező/Lebonyolító nem köteles a kézbesítést megismételni, ez esetben a Kabala személyesen a Szervező székhelyén vehető át legkésőbb 2016. szeptember 30. napjáig. A Játékos helyettesítő nyereményre nem jogosult. A nyeremények postai úton történő elküldése esetén a nyeremény elveszéséért a Szervező, illetve a Lebonyolító semmiféle felelősséget nem vállal.

Bővebb ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super