Comedy Fejjelentő - játssz és nyerj értékes utazást.

Comedy Fejjelentő – nyerj értékes utazást: a játék július 15-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Comedy Fejjelentő – játssz és nyerj értékes utazást.

Légy te is Fejjelentő és játssz az értékes nyereményekért!

Tombol a nyár, kitört a vakáció, és elindult a foci világbajnokság is, de még ilyenkor is érdemes a Comedy Central képernyőjére tapadni! Kedvenc sorozataink most nemcsak szórakozást, hanem értékes nyereményeket is ígérnek a legszemfülesebb nézők számára. Vegyél részt a Comedy Fejjelentő játékban, keresd június 25. és július 15. között mindennap a fel-felbukkanó három Comedy-karaktert, és “jelentsd fel a fejeket”!

A Viacom humorcsatornáján a nyári szünetben is zajlik az élet, hiszen az olyan sikersorozatok, mint az Agymenők vagy éppen a Modern család mellett a méltán népszerű animációs szériák (South Park, Family Guy, Rick és Morty) is tovább pörögnek. Ráadásul most egy szenzációs nyereményjátékkal is meglepi a nézőket a Comedy.

Ehhez nem kell mást tenni, csak a képernyőn felbukkanó, a csatorna nagysikerű produkcióinak karaktereit megtalálnii, majd ezeket a neveket a Comedy Fejjelentő játék oldalán megadni, és gyűjteni a helyes megfejtésekért járó pontokat.

Minden megadott karakter egy pontot ér. Minél több pontot gyűjtesz a három hetes játék alatt, annál többször kerülsz a nagy kalapba, vagyis annál több esélyed van a július 18-án 12:00-kor lezajló sorsolás szerencsés nyertesei között szerepelni. Ezt követően pedig – amennyiben rád mosolygott a szerencse – hivatalos értesítést is kapsz arról, hogy melyik fantasztikus nyeremény lett a tiéd az alábbiak közül:

Fődíj: 1 db 500.000 Ft értékű utazási utalvány
2. díj: 3 db Nintendo Switch & South Park: The Fractured But Whole játék
3. díj: 5 db Agymenők Monopoly
4. díj: 10 db Comedy Central ajándékcsomag: Agymenők lábtörlő, Family Guy 32GB 3.0 pendrive (Brian vagy Stewie), South Park Kenny párna, Rick és Morty törölköző

Részletek és regisztráció: http://fejjelento.comedycentral.hu

Jöhetnek a hozzászólások