in ,

Cofidis játék: Nyerj táblagépet fapados sztoriddal

Hirdetés
Hirdetés

Játssz a Cofidis Fapados Sztorik játékán és nyerj!

Küldd be e-mailen Szabó Győzőnek saját, háromezer karakternél nem hosszabb Fapados sztoridat a blikk@cofidis.hu címre és nyerj egy Samsung tabletet!

A beküldött történetek közül Győző kiválasztja a legeredetibbet és megjelenteti a Blikk június 18-i lapszámában, emellett a nyertes gazdagabb lesz egy Samsung SM-T113 típusú táblagéppel.

A Programban való részvétel feltétele a jelen játékszabályzat elfogadása, valamint az, hogy a pályázó történetét 2015. június 14-ig elküldje a következő email címre: blikk@cofidis.hu.
A pályázók csak saját művel pályázhatnak, a plagizálás Programból történő azonnali kizárást vonja maga után.

A Samsung tabletre az a pályázó jogosult, akinek saját fapados kölcsöntörténetét Szabó Győző zsűriként a legeredetibbnek, legjobbnak ítéli a pályázatra nyitva álló határidőn belül beküldött valamennyi mű közül. A beküldött történeteket Szabó Győző olvassa el, és azok közül a legjobb nyertes művet is Szabó Győző jogosult kiválasztani.

A Samsung tablet megnyerésének további feltétele, hogy a beküldött mű saját szerzői műnek minősüljön, így különösen ne legyen már létező, szerzői jogi oltalom alá eső műnek a másolata vagy átdolgozása.

Az eredményhirdetésre 2015. június 18-án kerül sor.

Bővebb ITT

Várjuk a kommentedet!

Bors nyereményjáték: ismét nyerőmatricák

Kenó nyerőszámok 24. hét, június 9-i