in

Coca-Cola nyereményjáték – Együtt finomabb: a játék október 28-ig tart

Hirdetés

Vásárolj az 1,75l-es Coca-Cola termékekből és a kupakban lévő kóddal nyerj akár minden nap 30 000 Ft értékű bevásárlást, vagy további kódok feltöltésével konyhai kisgépeket, hűtőszekrényt!

Coca-Cola nyereményjáték – már egy kód feltöltésével indulsz a napi nyereményért, a 30 000 Ft értékű Edenred utalványért!

Minden második kóddal a heti nyereményekért is pályázol, ahol te döntheted el, melyik SMEG háztartási kisgépért indulsz.

Minden harmadik kóddal pedig esélyes vagy a havi nyereményre is, egy SMEG hűtőre!

Coca-Cola nyereményjáték időtartama: 2018.09.03. – 2018.10.28.

Coca-Cola nyereményjáték – fontos tudnivalók!

A Játékos köteles a promóciós Kupakot 2018. november 30-ig sértetlenül megőrizni, és a Szervezők esetleges felhívására a Szervezők részére bemutatni. Szervezők kizárólag azokat a Kupakokat fogadják el a Játékban, amelyeken a 8 karakterű Kód teljesen olvashatóan látszik, és megegyezik a feltöltöttel. Ellenkező esetben a szervezők nem fogadják el nyertesnek a Játékost.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Egy játékos naponta maximum 3 db Kódot jogosult feltölteni. Valamennyi kód egyedi, így a rendszer csak az élő kódokat fogadja el, egy kódot kizárólag egy alkalommal lehet érvényesen feltölteni. Azonos kód többszöri feltöltése esetén mindig az első feltöltést fogadja el a rendszer érvényesnek. A Szervezők nem fogadják el a véletlenszerűen kiválasztott, vagy kitalált számkódokat.

Játékosnak ügyelnie kell arra, hogy a Regisztráció során valós adatokat adjon meg, mert amennyiben az általa megadott adatok utóbb valótlannak bizonyulnak, úgy ennek minden következményét a Játékos, mint adatszolgáltató viseli. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőket semmilyen felelősség nem terheli. A Szervezők kizárólag azokat a Pályázatokat tekintik érvényesnek, amelyeket a Játékosok által regisztrált, saját e-mail címük megadásával küldenek be a Játékba. A Játékkal kapcsolatos, e-mail postafiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervezők, valamint a Lebonyolító mindennemű felelősségüket kizárják. A Regisztráció hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, számelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.) sem a Szervezők, sem a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállalnak és ennek bekövetkezésekor nem kötelesek a nyeremények átadására.

A Játékban résztvevő termékek

 Coca-Cola
 Coca-Cola zero
 Coca-Cola light
 Coca-Cola zero cherry
 Coca-Cola zero lemon

1,75 literes promóciós kiszerelésű termékek, melyeken a következő promóciós felirat található: „Töltsd fel a kupakban található kódot, és nyerj!”

Nyeremény:

  • havi egy SMEG retro hűtőszekrény
  • heti 2 db SMEG citrusprés
  • heti 2 db SMEG turmixgép
  • heti 2 db SMEG kenyérpirító
  • heti 2 db SMEG vízforraló
  • heti 2 db SMEG botmixer szett
  • napi egy egyenként 30 ezer Ft értékű bevásárlás Edenred kártyán

Coca-Cola nyereményjáték kódfeltöltés, szabályzat és további részletek: http://egyuttfinomabb.coke.hu

Szólj hozzá!
Rexona nyereményjáték – Frissülj fel és nyerj!

Rexona nyereményjáték – Frissülj fel és nyerj! A játék október 31-ig tart!

Boci nyereményjáték 2018 - Keresd a nyerő Bocit! A játék október 31-ig tart

Boci nyereményjáték 2018 – Keresd a nyerő Bocit! A játék október 31-ig tart