in ,

Cerbona nyereményjáték 2015 – kódfeltöltés

Hirdetés

Zajlik a Cerbona nyereményjáték: Nyerő minden helyzetben.

A kódfeltöltés szabályai

“A játékban való részvételhez kérjük, add meg a fenti információkat! Töltsd fel a blokkon található kilencjegyű AP-kódot valamint a vásárlás időpontját (Metro vásárlók esetében a számla sorszámának utolsó 9 jegyét írásjel nélkül)

Kérjük, őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot a nyeremény átvételéhez. Kérjük, hogy hiánytalanul és valós adatokat használva regisztrálj, mert ellenkező esetben nem tudunk értesíteni, amennyiben nyertél és kizárunk a játékból!

Ne feledd: egy AP-kód és időpont kombinációval csak egyszer tudsz regisztrálni. Ha többször vásárolsz, minden AP-kód és vásárlási időpont kombinációval újra játszhatsz.

A főnyeremények (3 db iPhone 6 és a 2 fős Földközi-tengeri luxus hajóút a promóciót követően kerül kisorsolásra az érvényes pályázatot beküldők között.

Tájékoztatás az adatok felhasználásáról:
Leiratkozni  a leiratkozas@cerbona.hu  és az info@maiutazas.hu email címre vagy az Adatvédelmi nyilatkozatokban (Cerbona/Naponta Kft. és PK Travel Kft. ) megadott címre postai úton megküldött kérelemmel tudsz, amikor is a Naponta Kft. és a PK Travel Kft. az adataidat törli a nyilvántartásaiból, és a továbbiakban értesítéseket, hírlevelet részedre nem küld. Fent megadott adataidat a Naponta Kft. és a PK Travel Kft. a fenti hozzájárulás alapján információk, hírlevelek küldésére, marketing és piackutatás céljára felhasználhatja.”

Kódfeltöltés itt.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Kapd meg te is az 500 Ft-os kezdő ajándékot!

Cerbona nyereményjáték: íme a főnyeremények