CBA nyereményjátékok - aktuális CBA promóciók

CBA nyereményjátékok – aktuális CBA promóciók

Hirdetés
Hirdetés

Íme CBA nyereményjátékok összeállításunk – jöjjenek az aktuális CBA promóciók.

Nyerj a kijelölt Unilever termékekkel!

Vásárolj egyet az egyes hónapokra kijelölt*, Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott márkák közül a magyarországi CBA és CBA Príma egyes üzleteiben** 2019. március 1. és 2019. május 31. között, és a tied lehet a havi 5db 10.000Ft, 10db 5.000Ft értékű CBA vásárlási utalvány, vagy a 10db Gorenje WA844-es automata mosógép egyike.

* március 1. és 31. között: Knorr, Lipton, Coccolino

április 1. és 30. között: Knorr, Delikat, Globus ketchup, mustár, majonéz üveges mártások
(egyéb Globus termékek nem vesznek részt a Játékban!)

május 1. és 31. között: Knorr, Baba, Domestos

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizd meg!

Bővebb ITT

Nyerő választás

Vásárlás után válaszd ki a neked tetsző színű fődíjat (kék vagy piros színben) és töltsd fel vásárlásod blokkadatait a http://www.nyerovalasztas.hu/ oldalra vagy küldd el SMS-ben a 06 30 344-4294 nem emelt díjas telefonszámra, hogy nyerhess.

Nyeremények:

  • Fődíj: 1 db Renault Clio
  • Heti nyeremények: hetente 1 db 50.000 Ft értékű MOL Group Gift ajándék kártya és hetente 1 db 50.000 Ft értékű Vásárlási utalvány (összesen 9-9 darab)
  • Napi nyeremények: naponta 1 db Női Gillette borotva + 1 betét és naponta 1 db Férfi Gillette borotva + Fusion Hyd gél 200ml (összesen 61-61 darab)

Promóciós időszak: 2019. április 1. – május 31.

Részletek, játékszabályzat, kódfeltöltés: http://www.nyerovalasztas.hu/

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super