in

Budapest Honvéd – Videoton: 1-0 (végeredmény)

Budapest Honvéd – Videoton: 1-0 (végeredmény)

Összeállítások:

Budapest Honvéd FC: Kemenes – Botka, Bobál, Nagy G. – Hidi, Kamber, Baráth, Vécsei – Holender, Youla S., Ignjatovic
Cserék: Erdélyi – Horváth, Gazdag, Prosser, Lovric, Csábi M., Vermes

Videoton FC: Danilovic – Fejes, Luijckx Kees, Szolnoki, Juhász – Kovács I. Á., De Oliveira, Lang – Ivanovski, Gyurcsó, Simon Á.
Cserék: Pajovic – Trebotic, Heffler, Koltai, Sejben, Pátkai M.

Játékvezetők: Vad II István – Tóth II Vencel, Georgiou Theodoros.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Állás: 1-0

45. perc Befejeződött az első félidő

Egy perc lett a ráadás egy, a magyar átlagot iramban és színvonalban is jelentősen meghaladó első félidő végén. Sok a pontatlanság ugyan mindkét együttes részéről, de így is élvezetes a játék. Az elején a Honvéd, majd inkább a Videoton irányított, néhány kisebb és egy nagyobb vendég helyzettel.

Aztán változott a játék képe, a Honvéd is rákapcsolt, főleg Youla volt veszélyes támadásban, volt is egy igazán ígéretes fejese.

Bármelyik csapat győzhet, nyílt sisakos a küzdelem, reméljük a második félidő is legalább olyan jó lesz, mint az első.- írja az onlajnok.com

84. perc Lang megkapja második sárga lapját, igen durván csúszott be Botka elé. Ez már ugye a piros lapot jelenti, emberhátrányban a Videoton!

85. perc A Honvéd gólt szerzett! Hát ez igen gyors volt, SOULEYMANE YOULA használja ki az emberelőnyt villámsebesen! A jobbról belőtt labdát Fejes elvétette, rosszul ért bele, Youlához pattant, aki jobbról, nagyjából 6-8 méterről ugyan kicsit eltörte a labdát, de így is a hosszú alsóba pattogott a közeli lövése! 1-0!

Előzmény:
Megkezdődik a labdarúgó NB I, azaz a magyar focibajnokság első osztályának küzdelmei az első fordulóval. A tavaly meglehetősen harmatosan szereplő Budapest Honvéd fogadja a bajnoki címvédő Videoton gárdáját. Az erőviszonyokról egyelőre nehéz pontos képet alkotni, ahhoz kell még néhány kör.

Az viszont biztosnak tűnik, hogy amelyik csapat a bajnoki címre tör, annak a Videoton együttesén keresztül vezet majd az útja. A Vidi idén sem gyengült, tavaly hatalmas fölénnyel nyerték a bajnokságot, most viszont a nemzetközi kupaküzdelmek miatt meg kell osztaniuk figyelmüket és erejüket. Ez a fővárosiak egyetlen igazi esélye, ugyanis a játékosállományok közti különbség a fehérváriak győzelmét ígéri.- írja az onlajnok.com

 

Szólj hozzá!

Újpest FC-Paksi FC: 0-0 (végeredmény)

“Black Jack sorsjegy akció 2015”: nyertesek névsora