in ,

Bors nyereményjáték 2022 – Hármat egy csapásra: a játék július 3-ig tart!

Hirdetés

Május 2 és június 3 között a Bors címlap jobb felső sarkában naponta egy egyedi sorszámot talál az olvasó. Ahhoz, hogy nyerjen nem kell mást tennie, mint a Bors játék oldalán beírni a címoldalon található 6 számjegyű kódot és megpörgetni a szerencsekereket az azonnali pénz nyereményekért. A napi játékunkon 3000 és 30.000 forintot nyerhet egyetlen mozdulattal.

Ha nem nyert ne csüggedjen, hiszen, ha egy héten háromszor részt vesz az online napi nyereményjátékon és feltölti a Bors címlapján szereplő sorszámot akkor automatikusan részt vesz a heti sorsoláson, ahol 300.000 forint ütheti a markát.

Az igazi nagy dobás azonban a 3 milliós főnyeremény: gyűjtsön össze 10 darab sorszámot a címlapról és a nyereményjáték szelvénnyel együtt postai úton küldje vissza címünkre a játék időtartama alatt (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.). A borítékra írja rá, hogy “Bors, Hármat egy csapásra”.

Minél több szelvényt küld be, annál nagyobb esélye van, hogy Ön lesz az a szerencsés, aki a zsebében érezheti a 3 milliót, úgyhogy ne késlekedjen! Fontos! Egy borítékba maximum 10 kódot és 1 szelvényt tegyen. Játsszon 33 napon át és növelje nyerési esélyét. Bors, Hármat egy csapásra.

Bővebb: Bors nyereményjáték 2022

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!

Giro d’Italia budapesti lezárások – íme a lista

Hódmezővásárhely mezőgazdasági kiállítás 2022 – infok itt a 29. Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásárról