in

Bor mámor szerelem 23. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

2024.02.22., Csütörtök 19:45 – 23. rész

Lánya unszolására Karin anyja, Jolana meglátogatja Martin családját. Épp azelőtt érkezik, hogy Martin Prágába indulna szakítani Karinnal. Martin tanácstalan, nem tudja, mit tegyen ebben a helyzetben. Karin azt mondja Ninának, hogy Martin becsapta őt. Nem utazott el Prágába, ahogy neki mondta, hanem otthon beszélget Karin anyjával. Nina nem tudja, kiben bízzon. Buranovszkij rátör Dorotára a rendelőben, amíg Martin nincs ott. Ivan közbeavatkozik, amikor meghallja Dorota segélykiáltását. Buranovszkij-val verekedésbe keverednek. Slávo szembesíti Ingridet, miután meglátta őt Ivannal és tudni akarja, mi folyik köztük.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 33. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 34. rész videa – nézd meg online