in

Bor mámor szerelem 14. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.02.09., Péntek 19:45 – 14. rész

Tóth első terve dugába dől, ezért új tervet eszelnek ki és Stanislavra küldenek egy ripoternőt, aki szembesíti állítólagos árulásával. Robo megtudja, hogy ldikó változtatni akar a vallomásán, ezért megkeresi és úgy megveri, hogy Martin segítségével kell kórházba szállítani. Karin nem akar visszamenni Martin nélkül Prágába és mindent elkövet, hogy távol tartsa Ninatól. Nina megjátssza Martin előtt, hogy Ďuro a barátja, de közben őt is elutasítja, amitől a fiú szíve teljesen összetörik. Dorotat tovább zaklatja az új orvos. Stanislavot megkeresi Viola, a húga és kedvesen elbeszélgetnek.

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Outer banks szereposztás – íme a szereplők névsora

Női vízilabda-vb 2024: Program, meccsek, menetrend, eredmények