in

Bor mámor szerelem 13. rész videa – nézd meg online!

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2024.02.08., Csütörtök 19:45 – 13. rész

Martin az eljegyzése napján közli Ninával, hogy szereti őt. Robo megpróbálja Laura-t elrabolni az iskolából. Eva menti ki a karmaiból, ezért minden dolgát elhanyagolja a munkában, amiért Peter egyre dühösebb és figyelmezteti, hogy gondolja át az állását a cégnél. A prezentáció sikerül, Ingridnek és Ivan-nak hála. Tóth őrjöng, amiért összejött az üzlet. Vinco, a részeges munkás, beállít a céghez és megtámadja Ildikót, aki leüti egy üveg borral. Eva siet a segítségére. Ildikó, látva Eva önzetlenségét végül elhatározásra jut és felhívja a rendőrséget, hogy be szeretne menni, megváltoztatni a korábbi vallomását. Martin ismét nem tud beszélni Ninaval, így Karinnak végül sikerül rávennie, hogy térjenek vissza Prágába. Ďuro ismét randevút kér Ninatól, aki ezúttal igent mond neki.

Nézd meg – Bor mámor szerelem

Szólj hozzá!

Webnyeremény.hu – aktulis nyereményjátékok gyűjtőhelye

Kincsem tuti mai eredmények