in ,

Boci, Kitkat, Smarties nyereményjáték: a játék december 7-ig tart!

Hirdetés

Boci, Kitkat, Smarties nyereményjáték: a játék december 7-ig tart!

PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA: 2021. NOVEMBER 5. – DECEMBER 7.
KÓDFELTÖLTÉS IDŐTARTAMA: 2021. NOVEMBER 5. 10:00 – DECEMBER 7. 23:59.

HOGYAN JÁTSZHATOK?

1. Vásárolj a promóció időtartama alatt egyidejűleg legalább 999 Ft értékben BOCI, KITKAT vagy SMARTIES csokoládé figurát!

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

2. Töltsd fel a blokkod vagy az online számlád adatait, válaszd ki, hogy feltöltéseddel melyik márka nyereményeiért indulsz és hajts rá ünnepi nyereményeinkre! Az első feltöltésed során regisztrációra is szükséged lesz. A sikeres regisztrációt követően az e-mail címed alapján a rendszer minden további feltöltés során automatikusan beazonosít majd, így regisztrációd a játék végéig érvényes marad.

3. Már egy sikeres feltöltéssel automatikusan indulsz a választott márka napi nyereményéért, valamint a főnyeremény sorsolásán! Egy feltöltés alkalmával egy választott márka ajándékaiért játszhatsz a vásárlásodnak megfelelően. Vásárolj többször legalább 999 Ft értékben és növeld az esélyeid!

4. Első kódfeltöltésed követően töltsd ki kérdőívünket is, hogy extra játéklehetőséghez juthass! Az extra játéklehetőséget a kitöltést követően a regisztrációkor megadott e-mail címedre kiküldött visszaigazoló e-mail tartalmazza. A kérdőív az első kódfeltöltést követően bármikor kitölthető a játék végéig. A kérdőívet minden játékos egy alkalommal töltheti ki a játék során.

Bővebb – Boci, Kitkat, Smarties nyereményjáték

Szólj hozzá!

Nyerj a Nestlével! A játék december elsejéig tart!

Mire jó a mosható bevásárló zacskó? Íme a válasz!