in

Blikk Legyen Malaca nyereményjáték – nyerj különleges pihenést: a játék február 11-ig tart

Blikk Legyen Malaca nyereményjáték
Hirdetés
Hirdetés

Blikk Legyen Malaca nyereményjáték – játssz és nyerj különleges pihenést: a játék február 11-ig tart.

Az Akció 2018. január 15-én kezdődik, és 2018. február 11-ig tart.

Az Akció menete

A Blikk Legyen Malaca játékának időtartamában, 2018. január 15. és 2017. február 11. között egy-egy kérdést teszünk föl, három válaszlehetőséggel.

Az olvasók feladata, hogy a megadott válaszlehetőségekből kiválasszák a kérdésre adandó helyes választ. A helyes válasznak ítélt szóhoz tartozó betűjelet és/vagy a napilapban elhelyezett nyereményszelvény kitöltve, küldjék be a kiadó által megadott címre, vagy email vagy sms útján pályázzanak (mailben: jatek@blikk.hu), sms-ben a 30/344-4238-es telefonszámra, vagy borítékban: 1538 Budapest, Pf: 460), a borítékra írja rá: Blikk Legyen Malaca!

Egy olvasó több pályázatot is beküldhet, ezzel is növelve nyerési esélyeit.

A pályázatok beküldéséhez szükséges a következő adatok megadása: név, cím, telefonszám.

A helyes választ beküldők között mindösszesen 3 nyertest sorsolnak közjegyző jelenlétében, nyereményük nyertesenként 1 db családi (4 fő, két éjszaka – február 26-28-ig), disznóvágással egybekötött pihenés, valamint 1 db hízott sertés, min. 110 kg-os, feldolgozva, továbbá 1 db három fiókos mélyhűtőszekrény. Együttes nyereményük összesen: 3 db családi (4 fő, két éjszaka – február 26-28-ig), disznóvágással egybekötött pihenés, valamint 3 db hízott sertés, min. 110 kg-os, feldolgozva, továbbá 3 db három fiókos mélyhűtőszekrény)

A nyertesnek a nyereményfelvételhez feltétlenül be kell mutatnia azt az újságot, amelyben azt a kérdést találta, amellyel a nyereményt elérte. A Szervező kizárólag eredeti, a Blikk napilapból kivágott nyereményszelvényt fogad el érvényesnek, a másolt vagy egyéb módon sokszorosított nyereményszelvényeket érvénytelennek tekinti, azokat jogosult a játékból a sorsolás előtt kivenni.

A pályázatok a játék ideje alatt folyamatosan küldhetőek, a végső beérkezési határidő, a következő táblázatban található.

beérkezési határidő mail: február 11., éjfél
beérkezési határidő sms: február 11., éjfél
beérkezési határidő levél: február 15., 12 óra

Nyilvános sorsolás: 2018. február 16. 14 órakor a Blikk Kft. hivatalos helyiségében, közjegyző jelenlétében.

Az Akció játékszabálya, valamint további információk találhatók a Blikk honlapján, a www.blikk.hu címen.

A Szervező vállalja, hogy a nyertesek nevében a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő nyereményadó, személyi jövedelemadó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését. Az ezeken kívül felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

Várjuk a kommentedet!

NetPincér nyereményjáték – nyerj egy gépkocsit: a játék február 15-ig tart

Zajlik a Valentin-napi nyereményjáték – játssz február 11-ig